Med jevne mellomrom mister en kjendiskvinne telefonen eller pc-en sin med «sensitivt» materiale på, eller hackere tar seg inn i maskinvare på jakt etter slike bilder.

Resultatet er gjerne at bildene spres på nett i ekspressfart. Siste ofre på lista er modell og programvert Olivia Munn og «Mad Men»-skuespiller Christina Hendricks. Det som ser ut som mobilbilder av de to kjente ansiktene splitter nakne er hva «alle» vil se på nett i skrivende stund.

Men, skal vi tro kilder nettsiden TMZ har pratet med, er ikke bildene av Munn ekte.

Det er flere av bildene hvor Munn er fotografert i undertøy, og ifølge nettsiden skal disse bildene være ekte, og har vært postet på Munns blogg og twitterside. Nakenbildene, hvor man ikke kan se ansiktet hennes, skal imidlertid være falske.

Olivia Munn har selv kommentert «lekkasjen» på Twitter.

- Hvis du hadde hacket min telefon, hadde du funnet bilder som dette, skriver Olivia Munn i en oppdatering.

HTML EMBED

Bare timer etter at bildene av Olivia Munn dukket opp, ble det publisert bilder av det som skal være Christina Hendricks berømte byste.

Hendricks talsmann innrømmer overfor TMZ at telefonen hennes er blitt hacket og at bilder er på avveie, men insisterer på at det ikke er hennes bryster det er tatt bilder av.

Ifølge talsmannen er datainnbruddet anmeldt til politiet.

Hendricks har fått mye oppmerksomhet for timeglassfiguren sin som Joan Holloway i «Mad Men», men i april 2011 gjorde hun et visst inntrykk uten klær også da bildene fra en kortvarig sci-fi-serie fra 2002 kalt «Firefly» - hvor Hendricks gjør en nakenscene - fant veien til nett.

I 2002 var Hendricks ukjent som skuespiller for folk flest. I «Firefly» spilte hun en svindler kalt Saffron, og bildene over er hentet fra en scene med kaptein Malcolm Reynolds (Nathan Fillion) med det som skal bli en het bryllupsnatt.

Men da den nakne Saffron kysser sin nye mann, faller han om til ordene «Natta, elskling», fra «kona».

«Firefly» ble en flopp, men «Mad Men» har vært en stor suksess for Hendricks. Hun var blant annet å se på kino i filmen «I Don't Know How She Does It» med Sarah Jessica Parker i hovedrollen.

Fans kan også regne med så se mer av Hendricks' fagre figur ettersom hun har signert en modellavtale med Vivienne Westwood.