(SIDE2:) Christina Hendricks, best kjent som Joan i «Mad Men», var en av kveldens flotteste da hun gikk den røde løperen på årets Emmy-show.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Serien «Mad Men» der hun spiller den diskrete og kunnige sjefssekretæren ble da også tildelt prisen for beste dramaserie.

LES MER:TV-rutas stiligste karer

Fikk ikke kjoler
«Mad Men»s skuespillerlag møtte opp i hopetall. Til stede var også January Jones, som spiller den noe skrullete kona til hovedfiguren Don Draper og Elisabeth Moss, som spiller reklameforfatteren Peggy.

Nylig ble Christina Hendricks kåret til den mest sexy kvinnen i verden av leserne av Esquire. Stjernen, som fyller en størrelse 40-42, sier derimot at det er en kamp å få designere til å låne ut kjoler til henne. Årsaken er at de rett og slett er for små.

- Jeg har alltid hatt disse formene. Men «Mad Men» er det første showet jeg har vært med på som faktisk feirer at jeg har kurver, og det er fint, sier hun til skotske The Daily Record.

Kritikk
Da Christina Hendricks i fjor bar en sort, lang strapless kjole med mye stoff, fikk motekritikerne noe å snakke om. De fleste kommentarene var negative.

- Du kler ikke en stor dame i en så stor kjole, skrev en av USAs ledende moteskribenter.

HER KAN DU SE ALLE EMMY-VINNERNE

Hendricks sier at størrelsen hennes ikke har vært noe problem for studioene. Og fans av «Mad Men» elsker Joan Holloway.

- Jeg tror de liker henne fordi Joan er god på det hun gjør. Hun er effektiv, hun er sensuell og hun viser det. Hun er en dame som gutta på kontoret kan erte, uten at hun blir noe offer for et, Hun svarer tilbake med samme mynt.

På årets Emmy bare Christina Hendricks en kreasjon av Zac Posen.

3673