(SIDE2): Mange kvinner har blitt fanget av linsen til Reinert «Ray Kay» Olsen (30), alt fra norske helter som Venke Knutson og Winta til internasjonale damer som Lil' Kim, Cassie, Lady GaGa og selveste Beyonce Knowles. Men cubansk-amerikanske Christina Milian har fått en unik plass i nordmannens hjerte. Den Miami-baserte New Jersey-piken hyret Haugesund-regissøren allerede i 2004 for sin «Whatever U Want», en video hun likte så godt at hun valgte ham på nytt for «Say I» med rapperen Young Jeezy to år senere. Nå jobber dynamittduoen sammen igjen.

Bare vent...
Reinert forteller 730.no at han nettopp skjøt musikkvideoen til «Us Against The World», hennes debut for Myspace Records, og når nettstedet forstyrrer Olsen midt i etterarbeidet, er han oppspilt over resultatet.

- Nå tar jeg Christina i en helt ny retning, mye mer artistisk, enkel og ikonisk enn tidligere. Jeg gleder meg til å vise frem denne videoen. Hun er glatt den peneste og kuleste artisten i verden, «just wait and see», sier Reinert med California-aksent.

SE CHRISTINA MILIAN FILMET AV NORDMANNEN.

Latinadamens tredje video med Ray Kay har premiere senere denne måneden.

Myspaces musikkselskap ble etablert i 2005, men ble relansert i høst med Christina som deres nye artist. Noe hun liker godt.

- Jeg konkurrerer med meg selv og er veldig detaljorientert. Før hadde jeg en etikett som fortalte meg hvordan jeg skulle gjøre ting. Nå er det mitt valg, så jeg er veldig nøye og veldig gira, sa hun til bransjebladet Billboard i forbindelse med signeringen.

Nettsamfunnet, som driver etiketten sammen med Universal, har startet digitalt salg av musikk for sine amerikanske brukere. Tjenesten skal bli globalt tilgjengelig til våren. På sin neste plate har Milian jobbet med Cool & Dre (sistnevnte er hennes samboer), Kanye West, den nye wonderboyen Jim Jonsin, Timbalands tidligere assistent Danja og T-Pain, skriver 730.no.

HENNES FORRIGE SJEF BLE NYLIG FUNNET SKUTT.

Samtidig som den sexy senoritaen gjør musikalsk comeback, dukker hun også opp i filmen «The Ghosts Of Girlfriends Past» sammen med omtrent like pene Matthew McConaughey, samt i den femte delen av cheerleaderserien «Bring It On», med arbeidstittelen «Bring It On Cinco».