Christina Watches-Onfone stiller til start i det argentinske etappeløpet Tour de San Luis i januar. Frederik Wilmann har fortalt til procycling.no at han er en av de utvalgte til å kjøre sesongåpningen for det danske laget.

Det viser seg nå at det danske laget stiller med sine aller beste ryttere i etappeløpet. I tillegg til Wilmann reiser Michael Rasmussen, Angelo Furlan, René Jørgensen, Rasmus Guldhammer og Stefan Schumacher til Argentina for å møte flere av verdens beste ryttere.

- Vi vil være med å kjøre for seieren hver gang vi stiller til start, uansett om det er i Argentina i januar eller Kina rundt i oktober, forteller sportsdirektør Michael Blaudzun til feltet.dk.

Saxo Bank, Liquigas, Omega Pharma-QuickStep, Movistar og AG2R-La Mondiale er alle bekreftet til start i etapperittet. Stjerner som Alberto Contador og Vincenzo Nibali er ventet på startstreken i Argentina, det spekuleres også i at Tom Boonen og Alejandro Valverde tar turen.

LES MER:Sykkelstjerner flykter til Argentina

- Tenk på at det er det første sykkelløpet selv for Alberto Contador. Jeg gleder meg til å se hvordan det utvikler. Det er en tempoetappe på 20 kilometer og jeg har store forventninger til Stefan Schumacher, forteller Blaudzun.

- Blir Schumacher deres kaptein?

- Nja. Det er også 2 eller 3 toppavslutninger, så la oss se hvor skarp Michael Rasmussen er. Frederik Wilmann og Rasmus Guldhammer kjører også veldig bra oppover, uttaler sportsdirektøren.

LES OGSÅ:Wilmann har planen klar

Etter det argentinske rittet får Christina Watches-Onfone-rytterne en pause fra ritt i februar, før de går på igjen i mars.

- Vi får en treningsperiode i februar. Det er egentlig greit nok, vi vil gjennomføre en god og lang treningsleir i Italia. Så går vi i gang i starten av mars med noen klassiske europeiske løp, Ronde van Drenthe, Nokere Koerse, Het van Mergelland. Vi skal også kjøre Mexico Rundt, forteller Blaudzun.

Blaudzun har støpt rittprogrammet frem til sommeren. Også i år kommer danskene til å sykle flere ritt i Norge.

- I april måned bli selvfølgelig fokuset på Danmark i og med at det er dansk sesongstart med Post Cup (dansk cup, vår anm.), GP Herning og Himmerland rundt. Mens i mai blir det mange norske løp, i form av Rogaland GP, Tour of Norway, Ringerike Grand Rrix og GP Norefjell, sier Blaudzun.