(SIDE2): - Vi er fremdeles veldig glad i hverandre.

Prioriterte ikke kjærligheten

I forrige uke ble det kjent at Jan Thomas og Christopher Mørch Husby skilles etter seks års ekteskap. Nå bekrefter Jan Thomas bruddet overfor Se og Hør.

- Det ble for mye fokus på jobb og altfor lite tid til å pleie kjærligheten. Vi så det ikke komme før det var for sent, sier kjendisstylisten til ukebladet.

Jan Thomas er for tiden i USA der han først og fremst er på jobb, samtidig som han innrømmer at han også trenger tid til å sortere tankene og bearbeide bruddet.

Det var i 2007 at paret traff hverandre for første gang.

Da Jan Thomas og Christopher giftet seg i 2009 ga de hverandre sitt ja på Grand Hotel i Oslo med kun den nærmeste familien til stede.

Jan Thomas beskrev seremonien som en amerikansk såpeopera og sa at det var veldig vakkert.

- Uff, det var fantastisk og rørende. Det var en rolle jeg ikke var forberedt på... jeg har grått. Nei, jeg har ikke ord, sa Norges mest kjente stylist og fortsatte:

- Han er min drømmeprins, nei han er min vinterprins!

- Fortsatt veldig glad i hverandre

Til tross for at Jan Thomas og Christopher nå har gått fra hverandre, så er de fortsatt jobbpartnere.

- Christopher og jeg er fremdeles veldig glad i hverandre, og samarbeidspartnere, forteller Jan Thomas til Se og hør og legger til at de fortsatt skal forvalte varemerket «Jan Thomas» på best mulig måte.

Videre skriver ukebladet at kjendisparet i fjor fikk tinglyst en ektepakt som blant annet innebærer at alt deles likt ved en skilsmisse.

HTML EMBED
Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!