Gå til sidens hovedinnhold

- Ja, her er alt tillatt

Christopher Mørch Husby og Jan Thomas drar hjem til rikmannsfruene.

(SIDE2): Christopher Mørch Husby ble først kjent som ektemannen til Jan Thomas, og senere har han rukket å etablere seg som et kjent navn og fjes for de fleste.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I tillegg til at han mingler med en rekke kjendiser, har han prosjekter både innen foto og film som når stadig bredere ut. Mange av Side2s lesere har også hatt gleden av å følge han via bloggen hans allchristopher.com som var frontet på Side2 gjennom høsten 2009.

Våre lesere kåret også Christopher Mørch Husby til Norges mest sexy mann i 2009 .

Christopher er en driftig type, og han har også gjort fotooppdrag for Side2.

Før helgen dro han sammen med Jan Thomas til USA. Her har sistnevnte ansvaret for TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood». De to prøver å få så mye tid som mulig sammen, og dermed benytter de sjansen til en felles USA-tur.

I tillegg til å være en del av teamet som følger norske kvinners luksustilværelse i USA, benytter Christopher tiden til å la seg inspirere i forhold til andre prosjekter han jobber med.

Han har også lovet oss på Side2 oppdateringer og stemningsrapporter fra USA-turen. Den første hilsenen fra Christopher finner du under, du kan også følge hans daglige gjøremål på bloggen hans som du finner her: allchristopher.com. Mailproblemer førte til en liten forsinkelse, så første reisebrev ble skrevet av Christopher fredag.

Første reisebrev fra Christopher
Nå er vi fremme. Endelig. Etter å ikke ha rukket flyet fra Gardermoen var det faktisk det som gjorde at vi endte opp i LA - on time! Vel, nesten on time. Flyet som skulle mellomlande i London ble nemlig kansellert da det landet i London grunnet snøstorm. Mens vi ankom kun tre timer senere enn planlagt!

LA er virkelig noe helt spesielt. Og det er akkurat som folk sier. Enten så elsker du det. Ellers er man kanskje mer på hatsiden. Jeg elsker det. Det er ikke det at det er noen utpreget pen by, men det er alle mulighetene og alt LA har å by på.

Og det er nettopp mulighetene som er så spennende med LA og ikke minst at her er alt tillatt. Fordommene blir nemlig lagt igjen hjemme. Kanskje ikke hos alle. Men hos de fleste. Du får være den du er. Og hvis du vil være noen annet eller noen annen: please do so.

I bilen på vei til hotellet fikk jeg øye på en mann i 70-årene. Jo da, nå kan man vel ikke helt si noen alder på noen her i LA, men om jeg skulle gjette måtte det ha vært en 1940-modell! Jo takk, jeg har alltid vært god matematisk! Og der satt han på busstoppet. Han snakket med seg selv og gredde håret med de knallrosa bootsene sine med kjettinger både her og der og sikkert noen steder man ikke kan se. Det var da jeg forsto at - «ja, her er alt tillatt.» Og det er akkurat sånn det skal være.

Det er ingen skam å leve sunt. Det er ingen skam å trene. Det er ingen skam å holde utseendet ved like. Det er ikke farlig å si hei til mennesker. Og om det kommer noen opp til deg for å snakke, så betyr det ikke at han har en pistol på innelomma. Kall det gjerne fake eller super fake - men hvor fake er vi vel ikke selv?

Du ser meg inn i øynene, smiler og sier hei. Men hva sier du når jeg snur ryggen til for å gå videre?

- Christopher Mørch Husby

Har du innspill til hva Christopher skal skrive om eller ønsker å lese mer enn reisebrevene du finner her på Side2, så finner du mer på bloggen hans her allchristopher.com .

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken