Gå til sidens hovedinnhold

Her er nye Google Chrome

Googles nettleser er nå klar i versjon 2. Raskere enn noen gang.

Google har kommet inn som et friskt pust på nettlesermarkedet, selv om ikke alt har vært strålende. Både vidt åpne sikkerhetshull, inkompatibilitet og andre ting har gjort at nettleseren på ingen måte har fått en enkel fødsel.

Men det er ikke til å komme utenom at nettleseren har revolusjonert hastigheten på nettlesere, og Google fikk både Opera, Mozilla og Microsoft noe å tenke på når de lanserte den superraske nettleseren i fjor.

Og nå har altså tiden kommet for å lansere versjon 2 av nettleseren. Og ikke overraskende er det igjen hastighet som står i fokus. Ifølge Google skal versjon 2 være 30 prosent raskere enn forgjengeren.

Ellers er det gjort en laaang rekke feilrettelser, og en del funksjoner som i andre nettlesere har vært en selvfølge har nå også blitt implementert i Chrome, som for eksempel fullskjermmodus og automatisk utfylling av skjemaer. Du kan nå også fjerne sider som dukker opp på «mest besøkt»-listen som kommer når du åpner en ny fane.

Utover dette er det ikke de virkelig store endringene fra den første versjonen av nettleseren.

Du kan laste ned nyeste versjon av Google Chrome her.

PS! Interessant nok så er Chrome klassifisert som «adware». Ikke fordi nettleseren er annonsestøttet, men fordi under installasjonen forsøker Google å endre både standard søkemotor og startside på andre nettlesere du har installert på PC-en din. Vi opplevde derimot ikke dette da vi installerte den nye utgaven.

Kommentarer til denne saken