Gå til sidens hovedinnhold

Merk deg dette navnet

Ville bli danser, fikk millionkontrakt.

(SIDE2): For tre år siden kom Shu-Pei Qin til Amerika med en drøm. Hun ønsket å bli en profesjonell ballettdanser, men slik skulle det ikke gå for den grasiøse kineseren.

For kort tid etter hun ankom drømmenes land ble hun en ettertraktet modell, og karrieren hennes utviklet seg i rakettfart. Designerne ville ha henne på catwalken, motebladene ville ha henne på forsidene, og motebloggere over hele verden hyllet hennes personlige stil og eleganse.

Se flere bilder av Shu-Pei Qin i bildekarusellen nederst i saken!

Attraktivt marked
Og nå har den 20 år gamle skjønnheten virkelig skutt gullfuglen. Den vakre jenta har nemlig skrevet kontakte med kosmetikkmerket Maybelline, og er ett av deres nye ansikt utad. Qin føyer seg dermed i rekken av velkjente modeller som blant andre Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson, Kemp Muhl og Emily DiDonato, som alle er talspersoner for kosmetikkmerket.

Men ikke nok med det.

Qin blir nemlig også den første asiatiske talspersonen for Maybelline, og det kan man vel si at det var på høy tid at skjønnhetsindustrien velger å fokusere på disse skjønnhetene. Maybelline er langt fre alene om å satse på asiatiske modeller, og forklaringen kan ligge i at Kina er et av verdens raskest voksende markeder. For det er liten tvil om at den økonomisk utviklingen og vesterniseringen av Kina åpner opp for et nytt, og meget profitabelt marked - spesielt i kosmetikkbransjen.

Pryder magasincovere
Og dette er gode nyheter for Qin.

I 2009 ble modellen kåret til en av de mest interessante nykommerne i modellverdenen av Style.com, og hun har allerede prydet coverne på Vogue Kina og Elle Kina, og har figurert iblant British Vogue, Teen Vogue, W og Glamour. Hun har også jobbet med velkjente merker som Benetton, Diesel og The gap, men det er kanskje på catwalken hun har gjort størst suksess.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Catwalk-dronningen
Siden sin catwalk -debut i 2007 har Qin opparbeidet seg til å bli en av de mest ettertraktede catwalkmodellene, for noen av de mest eksklusive merkene i verden.

Prada, Miu Miu, Alexander McQueen, Chanel og Louis Vuitton er bare noen av de mange merkene hun har spankulert ned catwalken for. Hennes sofistikerte, og vakre utseende, kombinert med hennes evne til å endre utseende gjør henne uten tvil til en allsidige modell.

Lysende fremtid
Men nå er det hennes sterke ansiktstrekk og plettfrie hud som vil gi henne gode inntekter. For som Maybellines ansikt utad følger både medieoppmerksomhet, prestige og flere ettertraktede jobber - så denne jenta får vi nok se mer av i fremtiden.

Det kan nevnes at kosmetikkmerket Maybelline ble grunnlagt av den New York-baserte apotekeren T.L. Williams i 1915, og er i dag eid av L`Oreal. Med sine aggressive reklamekampanjer har Maybelline kapret markedsandeler over hele verden, og mange kjenner kanskje kosmetikkmerkets slagord «Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline».

SE BILDER AV SHU-PEI QIN PÅ CATWALKEN HER:

3704 (Alle bilder: Getty/Allover)

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken