(SIDE2): Tidligere supermodell Claudia Schiffer (39) er gravid med sitt tredje barn. Det er liten tvil om at den tidligere modellene holder seg godt, og selv når hun er gravid tiltrekker hun seg mye oppmerksomhet. Skjønnheten er omkring seks måneder på vei og magen blir bare større og større.

Se bildekarusell av kjendiser med striper nederst i saken!

Men det spørs om Schiffer synes magen vokser fort nok, for nylig ble hun observert i en av vårens store trendplagg - striper. Som kjent har striper den effekten at de forstørrer og gjør deg bredere, og er man gravid er det ikke alltid den virkningen man er ute etter. Claudia så derimot helt fantastisk ut i kort kjole, med sorte og hvite striper, tights og avkappede boots. Med store solbriller og løst hår leverte hun sønnen på skolen, før hun raskt kjørte videre.

Schiffer bor i London sammen med sine to barn og ektemannen Matthew Vaughn. De har uttalt at de gleder seg stort til familieforøkelsen.

Gravid-favoritt
Schiffer er dog ikke den eneste kjendisen som bruker striper når de er gravide. Både skuespillerinne Jenna Elfman og Corurtney Milian har lett seg friste til å kle seg i trendplagget - men det er uten tvil Schiffer som kler moten best.

Rihanna striper seg
Stripetrenden er en kjendisfavoritt. Til og med trendsetteren Rihanna elsker stripene, og ble nylig observert med en hullete variant i rødt og hvitt.

Moteikonets casual stil
Moteikonet Rachel Bilson er kjent for sin gode stilsans. Hun så fantastisk ut da hun ble avbildet i en sort og hvitstripet genser i forrige måned og hun viser samtidig at plagget er perfekt for en avslappet stil. Om du vil ha en sexy vri på moten, kan du gjøre som Peaches Geldof - hun stilte nemlig i stripete korsett og kort shorts.

SE KJENDISER MED STRIPER HER:

2944