HTML EMBED

(SIDE2): Sparebank 1 Midt-Norge har laget en parodi på de mye omtalte Clooney-parodiene til DnB Nor.

Til å fylle skoene til storsjarmøren har banken hentet inn sin egen kommunikasjonsdirektør; tidligere Høyre-ordfører Marvin Wiseth. Mona Grudt spiller kvinnen som våkner opp med ny sivilstatus, skriver Kampanje.

Filmen ble vist under årets TÆL-show i Olavshallen. Konsernmarkedsdirektør i Sparebank 1 SMN, Daniel Cardona, skriver følgende om reklamestuntet på egen blogg.

DnB NOR har satt standarden for bankreklame i året som har gått, og har vist at bank ikke nødvendigvis trenger å være kjedelig. Med den massive eksponeringen på TV har de satt bank på dagsorden og skapt mye oppmerksomhet både rundt pensjon og sparing. Det merker vi selv ved at både pensjon og sparing har blitt mer populært blant våre egne kunder.

Selv om vi er den største banken i vårt nedslagsfelt, så har vi ikke noe ønske om å konkurrere med Norges største bank når det gjelder markedsføringsbudsjett. DnB NOR har vært dyktig, og laget en morsom reklame som traff en real innertier med både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet – “noen har flaks her i livet”! Det gjør det ekstra artig for oss å lage vår egen vri på en av deres reklamer, med våre egne superstjerner.

HTML EMBED