I helgen var det kickoff på årets Coachella-festival. I tillegg til Glastonbury i England, er dette festivalen som får alle andre festivaler til å virke som små, provinsielle kristenleire.

Kjendisene valfarter hit, og ørkenlandskapet et stykke utenfor Palm Springs blir plutselig forvandlet til verdens største catwalk. Dette må være det eneste stedet i verden hvor du kan treffe Jared Leto i ølkø, eller trippende vente på en ledig Hibas side om side med Katy Perry.

Coachella-festivalen gikk av stabelen første gang i 1999 med blant andre Beck og Rage Against the Machine på plakaten. Lineupen i år er som vanlig ellevill, og denne helgen spilte blant andre Outkast, The Knife, Elle Goulding, Haim, Muse, Queens of the Stone Age, Skrillex og Pharell Williams (for å nevne noen FÅ).

Neste helg er det Arcade Fire, Beck, Calvin Harris og Lana del Rey som er headlinere.

Men de aller største stjernene finner du blant publikum på Coachella. Så her er det bare å hente inspirasjon til Hove, Bukta, Øya, Slottsfjell - eller hvilken festival du måtte besøke denne sommeren.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=jwiYcn_iBnuotDnqiJoTRDnmbf6aTkmUGQRBhx1CX0FbJnvhtO34yi9rhxumpHKJmPSvuVntZqH6M9IpgSUtSoCLjnW4wlxfN1K1_WTXVqcprNEM_ypEyqDPwQt05v48XfWfuQoc2lY&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Det er, ikke overraskende, mye blomster, olashortser, frynser, hatter og hippiestil. Make love, not war er åpenbart et budskap som aldri går av moten. Strike a pose!