Dette er et annonsebilag for CoffeeSlender.

CoffeeSlender er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ferske, ubrente kaffebønner.

Dette ekstraktet hindrer karbohydrater i å omdannes til fett. Dette medfører at karbohydratene ikke lagres i kroppen. Kaffebønnen har helt spesielle ingredienser som kan nyttiggjøres til å kontrollere blodsukkeret.

Kaffe er vår viktigste kilde til antioksidanter, og CoffeeSlender inneholder ekstra mye antioksidanter.

CoffeeSlender pulverkaffe brukes på samme måte som vanlig kaffe; den røres ut i kokende vann. CoffeeSlender inneholder samme mengde koffein (ca 60 mg) som vanlig pulverkaffe.

Anbefales av Mona Grudt
Tidligere Miss Universe-vinner Mona Grudt bruker CoffeeSlender for å holde seg slank og anbefaler kosttilskuddet til alle som ønsker å gå ned i vekt.

- Det er enkelt, bare drikk CoffeeSlender sammen med måltidene dine. Du har bare ett liv og én kropp. Gi CoffeSlender en sjanse! oppfordrer Grudt.

Akkurat nå kan du prøve Coffee Slender i tre uker til 67 prosent rabatt. Les mer her!

Dokumenterte effekter
En åpen pilotstudie på kaffekstraktet i CoffeeSlender ble gjennomført i 2002 ved The University of Maine, USA. Dosen som ble gitt tilsvarer den mengden klorogensyre 3 kopper med CoffeeSlender gir.

60 % av deltakerne fikk en reduksjon i blodsukkeret. Reduksjonen var på hele 50 %. Redusert blodsukker betyr mindre insulin og mindre lagring av fett i kroppen. Siden klorogensyre har den egenskapen at den reduserer blodsukkeret effektivt, vil den kunne påvirke vekten.

Det spesielle grønne kaffebønnekstraktet i CoffeeSlender er standardisert til å inneholde minst 45 % klorogensyre som har vist seg å stabilisere blodsukkernivået og dermed redusere lagring av fett i fettcellene. Den er også en meget sterk antioksidant. Det høye innholdet av antioksidanter påvirker også helsen positivt. Det er antioksidantenes potensielle evne til å stoppe betennelsesprosesser og motvirke at reaktive stoffer ødelegger proteiner, DNA og fett, som gir den positive helseeffekten.

En dobbel-blind studie publisert i The Journal of International Medical Research i 2007 viste at de som fikk CoffeeSlender gjennomsnittlig gikk ned hele 5,4 kg etter 12 uker.

Akkurat nå kan du prøve Coffee Slender i tre uker til 67 prosent rabatt. Les mer her!