(SIDE2): Det er 11 år siden siste episoden av den populære TV-serien Friends ble sendt. Siden den gang har serien gått i reprise gang på gang – vi blir ikke lei av dette 90-talls definerende fenomenet.

Men savner du de seks hovedpersonene, bør du sjekke denne - for i febrauar ser du dem igjen: Bekreftet: Samles til en to timer lang Friends-spesial

Men husker du lille Ben? Sønnen til Ross Geller, spilt av David Schwimmer.

Lille Ben dukket opp nå og da, blant annet da Chandler og Joey skulle passe den lille gutten - for å tiltrekke seg kvinner som lar seg sjarmere av menn med små barn - og glemte ham på bussen.

LES også: Noen har funnet ut hvor mye sex «Friends»-karakterene egentlig hadde

Ben ble spilt av Cole Sprouse, som sammen med tvillingbroren Dylan senere ble TV-stjerne i sin egen serie, samt var å se i Miley Cyrus’ Hannah Montana.

Cole er nå 23 år gammel, og i fjor var han ferdig med studiene ved new York University, der han sammen med Dylan gikk på arkeologistudiet.

Han jobber for tiden som modell og er en ivrig hobby-fotograf. Han er også aktiv på sosiale medier, både i form av Twitter og Instagram. Blant annet har han Insta-kontoen @camera_duels, der han legger ut bilder av folk som forsøker å ta bilde av ham.

For de Friends-gale, kan du lese hvorfor en scene i den ene epsidoen ble fjernet her, at Monica ble ansett som for å være «for horete» på 90-tallet her og hvor mange ganger de seks karakterene hadde sex her.

Og dersom du lurer på hva som skjedde med alle de andre bi-karakterene, så bør du sjekke ut denne: Kjenner du igjen Friends-skuespillerne?