Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil ikke se deg

Coleen Rooney sier at hun ikke trenger Wayne lenger.

(SIDE2:) Wayne Rooneys oppladning til tirsdagens EM-kvalikkamp mot Sveits ble ikke helt som ønsket. Etter at en prostituert avslørte at hun hadde sex med Rooney mens kona hans Coleen var gravid, har artiklene om ham dreid seg om helt andre ting enn fotball.

Les også:
Hun er Rooneys påståtte elsker
Er fotballspillere oftere utro?
- Betalte ti tusen kroner natta

Nå har Coleen igjen vist seg offentlig etter avsløringene. Hun forlot foreldrenes hjem for å reise til sitt feriehus på Barbados.

Ville reise hjem
Ifølge The Sun skal Rooney ha ringt Coleen og tryglet om tilgivelse, og også sagt at han var villig til å reise fra Sveits og droppe fotballkampen. Men Coleen ville ikke ha ham hjem.

- Jeg vil ikke se deg. Bare gå og spill fotball. Jeg trenger deg ikke lenger, skal hun ha sagt ifølge avisen.

En venn av Coleen sier til avisen at Rooney har prøvd å forklare seg overfor henne.

- Wayne fortalte henne at det gikk rykter om ham og en prostituert, og at det var sant. Han prøvde ikke å vri seg unna. Han bare sa at han skulle ønske det ikke hadde skjedd, sier kilden.

Ikke første gang
Dette er ikke første gang Rooney har vært utro. Flere prostituerte har tidligere lekket til mediene om sine affærer med fotballspilleren. Tidligere har hun tilgitt ham, men det er uvisst om hun er villig til å tilgi når saken involverer sønnen Kai på ti måneder.

- Coleen ropte til ham: «Hvordan kan du gjøre dette mot meg når jeg er gravid, moren til din sønn?» Hun spør seg selv: «Hva annet har han gjort?», sier kilden, og spår at det er omtrent 50 prosent sjanse for at ekteskapet overlever.