Gå til sidens hovedinnhold

- Ta meg tilbake

Wayne Rooney (24) angrer og vil gjøre alt for å få sin kone tilbake.

(SIDE2:) - Jeg vil gjøre alt, hva som helst, for å bevise for henne at jeg angrer, sier Wayne Rooney.

I går, torsdag, kommenterte han utroskapsskandalen. Han uttrykte at han angrer og vil gjøre det meste for å få tilbake sin kone Coleen. Paret har vært gift i to år og har sønnen Kai på 10 måneder sammen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Tar pause fra fotballen?
- Jeg er desperat etter å få henne tilbake. Jeg vil gjøre alt. Jeg innser hvilken idiot jeg har vært, og hvor mye vondt jeg har forårsaket henne, sier Rooney ifølge Daily Mirror.

Den britiske avisen skriver også at Manchester United-stjernen ønsker å ta en pause fra fotballen, om det er det som skal til for å redde ekteskapet. Han skal angivelig ha sagt til United-sjef Sir Alex Ferguson at han muligens trenger permisjon for å redde ekteskapet.

Sist uke sprakk ryktene om at Rooney angivelig skal ha hatt et forhold til prostituerte Jennifer Thompson. Rooney skal ha truffet Thompson sju ganger i løpet av fire måneder i 2009. Onsdag skrev The Sun at nok en kvinne skal være involvert i Rooneys sidesprang. Hun ønsker imidlertid ikke å stå fram.

Bakgrunn:
Hun er Rooneys påståtte elsker
Flere damer på Rooney
- Jeg vil ikke se deg

Sint
Coleen (24) har flyttet ut av parets hjem, og oppholder seg hos foreldrene sine. Ifølge Mirror har hun vært i kontakt med advokater for å få en oversikt over Rooney og hennes økonomi. Dette kan være et signal på at hun ønsker å forlate sin mann.

Venner av Coleen sier at hun er helt knust og fremdeles sint. Hun visste ingenting om mannens affære før sist lørdag.

- Jeg er sint og forvirret. Jeg skjønner ikke at jeg ikke oppdaget hva som foregikk.

Kommentarer til denne saken