Gå til sidens hovedinnhold

Se, så tynn han har blitt!

Colin Firth nesten ikke til å kjenne igjen.

(SIDE2): Oscar-vinner Colin Firth skapte overskrifter da han dukket opp på motefest i London her om dagen.

Den 52 år gamle skuespilleren så nemlig mye tynnere ut enn normalt, og Daily Mail skriver at de mener Firth ser regelrett mager ut.

Iført et par markerte briller, og en stram dress så den britiske stjernen fortsatt uforskammet kjekk, om dog noe eldre, ut der han poserte sammen med kona Livia Giuggioli.

Skal spille krigsfange
Engstelige fans trenger imidlertid ikke å bekymre seg for at vektnedgagen er temperament, eller at det er noe feil med helsen til skuespillerkjekkasen.

Vektnedgangen skyldes nemlig en filmrolle.

I filmen «The Railway Man» spiller Firth en krigsfange og av de ferske bildene å dømme, er det tydelig at skuespilleren går dypt inn i rollen.

Filmen er basert på en sann historie og forteller hva som skjedde med den britiske offiseren, Eric Lomax, da han ble fanget av japanerne under andre verdenskrig. Lomax ble tvunget til å arbeide med å bygge togskinner mellom Thailand og Burma, under strengt påsyn.

- Min hemmelighet
Ifølge Daily Mail skal Firth tidligere ha uttalt at det å mestre en karakters fysiske tilstand er nøkkelens til hans skuespillermetoder.

- Noen tilbringer dager og til og med uker på komme seg inn i karakteren, komme inn under huden på den og prøver å finne ut hvordan han tenke og hva som får han til å agere. Min hemmelighet er at jeg går på utsiden av karakteren. Se på min karakter i «A Single Man» for eksempel, det er de store brillene som trekker deg inn, og som gjør Georges angst troverdig.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken