Gå til sidens hovedinnhold

Colins pikante sexoppgjør

Superstjernen Colin Farrel har saksøkt ekskjæresten for å stanse utgivelsen av en sexfilm de lagde sammen. Les den pikante historien.

(SIDE2): Farrell ble stor stjerne gjennom filmene «New World» og «Alexander» - men nå sliter han kraftig med en helt annen type film.

Ekskjæresten og Playboy-modellen Nicole Narain har nemlig forsøkt å distribuere en 15 minutter lang sexfilm hun og Farrell spilte inn mens de var et par for tre år siden.

- Kan skade karrieren
Ifølge stjernens søksmål, inngikk de to en avtale om at filmen aldri skulle bli vist offentlig. Farrell krever nå økonomisk kompensasjon, samt et forbud mot distribusjon av filmen.

Dersom filmen blir frigitt, mener Hollywood-stjernen at hans karriere og rykte vil bli alvorlig skadet.

- På narkoavvenning
Nå sliter Nicole Narains advokat med å få Colin Farrell i tale.

- Vi har prøvd i tre måneder å få kontakt med motparten, uten hell. Vi har hørt alle mulige unnskyldninger, fra at han er på avrusning for narkotika til at han er på utenlandsreiser, sier advokat Leodis Matthews.

- Colin ville lage sexfilm
Frøken Narain har i et intervju med People Magazine fortalt flere pikante detaljer om innspillingen av sexfilmen.

- Det er ikke noe sensasjonelt ved filmen. Bare to mennesker som er glade, som har det bra, og som nyter hverandre fysisk. Det var han som foreslo å filme mens vi hadde sex, fortalte hun i intervjuet.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken