Gå til sidens hovedinnhold

Kaster klærne for NRK

Sigrid Bonde Tusvik stiller naken.

(SIDE2:) I dag lanseres NRKs nye kjendismagasin «Coming up» med sexy Sienna. Ingenting er er for hellig, og ingen kjendiser kan føle seg trygge, i hvertfall ikke Dorthe Skappel.

Sienna Gurevitsch Nilsen er Norges nye sladderdronning, og kvinnen bak ustyrlige «Sienna» er komiker Sigrid Bonde Tusvik. «Coming Up» er et parodiprogram på programmer som «God Kveld, Norge» på TV 2 og «Spotlight» på TVNorge.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I tillegg til hvem som koste seg på operataket, avslører Sienna også hvem som liker å få den i toern og hvem som er «ukas surfitte».

Se programmet her

«I jakten på det heteste sladderstoffet kjører Sienna en like stram linje som Sonja etter sin fjerde facelift. Dette gjør at Coming Up er friskt, annerledes og heseblesende aktuelt. Coming Up er konsekvent på kanten og som regel et stykke over» heter det i pressemeldingen, og selvfølgelig er alt bare tull.

Besøk hjemmesiden her

- Når man lager parodi er det viktig å ta litt ekstra i, og være ekstra drøy, sier redaksjonssjef i NRK UNG Barbara Jahn til VG, og hun regner med at folk skjønner at det ikke er alvorlig ment.

- Vi får tro at kjendisene tåler litt mer av en humorist enn et virkelig kjendisprogram.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!