Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisene festet i Oslo

Etter konserten med Common stakk rapperen, Serena Williams og Alicia Keys på byen.

Etter at 50 Cent fylte opp Sentrum Scene i Oslo fredag, disket klubben opp med en ny, glovarm hip-hop-aften tirsdag kveld.

Denne gangen var det Chicagos stolthet Common som stod for underholdningen, og rapstjernen hadde ifølge Stress.no tatt med sin «hemmelige» kjæreste til Norge; Tennissuperstjernen Serena Williams.

I salen stod også Commons venninne Alicia Keys, som han har jobbet med flere ganger. Keys har vært i Oslo et par dager fordi hun opptrådte på tirsdagens Nobe-konsert.

BILDESERIEN FRA COMMON-KONSERTEN

Etter et to timers langt show, dro Common og Serena til nattklubben Rå i Karl Johans gate hvor de hygget seg i baren i lokalets toppetasje.

Stress.no skriver at Common avtalte å møte Alicia der, men at han og tenniskjæresten synes det ble litt for hektisk da mannlige medlemmer i deres eget følge slapp inn litt for mange lettkledde damer, slik at de heller ville treffe Alicia på Stravinsky, hvor B.I. hadde skolefest, med frøken Keys og hennes følge var på plass på galleriet.

Men da Common og Serena ankom klubben, skal rapperen ha sagt at han ikke orket tecnhomusikken, og Chicago-gutten og California-piken ble over telefonen enige med sangeren om å ta et hotellnachspiel sammen i stedet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!