Funcoms storsatsning Age of Conan har møtt mye dårlig omtale og kritikk. Hvis man leser norske medier vil man få inntrykk av et spill som knapt virker eller har innhold. Sannheten er selvfølgelig en annen, og anmeldere verden over har gitt spillet svært mye ros.

Les alt om Age of Conan her.

Det er likevel enkelte innholdselementer mange spillere har etterlyst. For de som har investert i det aller dyreste utstyret har det vært funksjonaliteten for ekstra god grafikk man har ønsket mest. En fullt ut utnyttelse av DirectX10. Nå er dette på vei. Under kan man se et skjermbilde fra spillet på hvordan dette vil se ut:

(saken fortsetter under bildet)

I et spill som Age of Conan er målet for mange spillere å bli så sterke som mulig, det vil si nå det som i dag er det øverste nivået i spillet – 80. For å komme seg dit har det vært enkelte steg som har vært vanskeligere enn andre. Ett av dem er steget fra 50 til 60. Det har også Funcom gjort noe med og lanserer det store nye området Ymir’s Pass. Et skjermbilde derfra ser du under.

(saken fortsetter under bildet)

Et siste element er at det har vært litt for lite innhold og elementer for de som når nivå 80. Både fordi såkalte spiller mot spiller-kamp (PVP) ikke har vært helt fullt utbygd, og at det ikke er mange områder for de som er på dette nivået.

Begge disse tingene er på vei.

Se vår eksklusive video av det nye innholdet i Age of Conan under:

HTML EMBED
video_embed(11023,1);

Vår vurdering av AoC
Spillmagasinet ga Age of Conan terningkast 6 ved lansering, og vi står fortsatt ved denne karakteren. Selv om vi har skiftet guild og server, samt spiller med flere karakterer(Vi er nå på Corinthia og i guildet Blood Dawn, og i et norsk guild på Aquilonia), så er vi fortsatt av den oppfatning at AoC er et av de aller beste rollespillene som er laget.

Oppdateringene som er kommet er også av en slik klasse at vi tror mange av de som har forsøkt spillet tidligere og funnet ting de ikke likte kan finne løsningen på det nå. Spesielt med tanke på de oppdateringene Funcom nå kommer med. Livet i Hyboria er godt. I en kommentar sier en svært hardbarka tidligere World of Warcraft-spiller følgende til oss om disse oppdateringene:

- Age of Conan har fått uforholdsmessig mye dårlig kritikk, stort sett av unge spillere som ikke helt får med seg kvaliteten på historiene og spillet i seg selv – eller som ikke har fått med seg at rollespill som dette trenger i hvert fall seks måneder på å sitte. AoC trenger ikke å reddes, selv om enkelte mener at disse oppdateringene er redningen for dem.Tilbud fra Nettavisen:Prøv 350 PC-spill i fem dager for fem kroner