Gå til sidens hovedinnhold

Continental forlenger med Vålerenga

Vålerenga Fotball har fornyet samarbeidsavtalen med Continental. - Continental er et tysk konsern som har hatt et samarbeid med UEFA gjennom Champions League siden tidlig på 90-tallet.

- Continental ønsker også å ha en nasjonal link til fotball på toppnivå. Vi er lokalisert i Oslo og da falt valget på Vålerenga, forklarer Morten Berger, direktør med ansvar for salg og markedsføring i Continental til vif-fotball.no.

- Verdiene til Vålerenga er noe vi setter høyt. Det er et interessant lag å følge på alle nivåer og klubben drives bra. Klubben har en bra junioravdeling og vi er sikre på at Vålerenga vil holde seg i toppen av norsk fotball.

Continental går fra poolnivå opp til partnernivå de neste tre årene.

- At vi nå forlenger med klubben er på grunnlag av gode resultater i de årene vi har vært med. Vi føler vi får igjen for det vi investerer i klubben. Vålerenga er et av lagene som oftest vises på riksdekkende TV og da føler vi at vi får igjen for å være profilert på stadion, sier Berger.

- Vi driver ikke bare med dekk, og føler at det er en god link mellom våre produkter og fotballen i forhold til passion, teknikk, kraft og utholdenhet. Vi ønsker også å bruke fotballen og avtalen med Vålerenga mot B2B og B2C.

Continental bruker også samarbeidet med Vålerenga til arrangementer.

- Vi har også brukt Sportsopplevelser AS og VIF Event de siste årene, og er veldig fornøyde med samarbeidet vi har hatt med Kirsten Wille og Sjur Mørk i Vålerenga. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, avslutter Berger.

- En lojal partner

Også i Vålerenga er man fornøyde med den nye avtalen.

- Vi er veldig fornøyde med at Continental ønsker å være med oss videre og at de ønsker å være med i større grad enn tidligere. Det er viktig for oss å ha lojale partnere og det gir oss en tro på at vi gjør noe riktig, sier kommersiell leder Søren Eriksen i Vålerenga.

Vålerenga jobber nå med nye konsepter for sine samarbeidspartnere.

- I løpet av neste år ønsker vi å ha oppe en egen hjemmeside som er tilgjengelig for alle partnere og deres ansatte med gode tilbud fra alle som er med i samarbeidspoolen til Vålerenga. Da er det viktig for oss å ha med partnere som Continental som leverer kvalitet og kan levere varer i store kvanta, forklarer Eriksen.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken