(SIDE2): Trend-utestedet Cosmo er kjent for sitt glamorøse image, og høy champagneføring.

Det er her finanseliten i Oslo har hatt sine beryktede torsdagsklubber, og internasjonal kjendiser har festet til langt på natt.

Norges dyreste champagne
Til helgen fyller det populære utestedet to år, og i anledningen sprettes den dyreste flasken champagne som noen gang har blitt åpnet i Norge.

Og det er ikke noen billige dråper, men nærmere bestemt en «Dom Perignon White Gold» til den nette sum av 120.000 kroner.

- Det var en spesialbestilling vi gjorde i lykkerusen i 2006/2007, og den er ikke å få tak i lengre. Vi får jo ikke solgt den champagneflaska i disse dager uansett, flirer Henrik Bharma, som er daglig leder for Cosmo, til Side2.

Bharma kan også avsløre at det vil komme en rekke kjendiser til den spesielle feiringen lørdag.

- Vi har invitert en miks av mennesker som er nøye håndplukket for anledningen, og som har vært viktige for Cosmo gjennom to år. Dette er en viktig dag i Cosmos historie. Og vi har fått spesialhjelp til å åpne flasken.

Slutt på champagnefesten
I fjor ble det solgt rekordmye champagne i Norge, men trend-utestedet har merket at champagnesalget nå har dabbet av, og legger nå chamnpagnetiden bak seg med en champagnesprut i hundretusenkronersklassen.

- Cosmo har vært kjent for både høy kjendis- og champagnefaktor, og vi føler at tiden nå er inne for å endre fokus. Den siste tiden har det væt mye fokus i mediene på adel, oljefond og «brats» og vi føler at dette har tatt fokus bort i fra det utelivet egentlig handler om nemlig musikk, dans og moro, forklarer Bharma, og informerer at på nyåret skal Cosmo fornye seg, og lokalene pusses opp.

- Vi skal fortsatt ha de største internasjonale profilene og dra på, men motivasjonen skal ikke være å sole seg i glansen av de største kjendisene, men å danse seg svett til de absolutt beste DJ-ene. Det er en ganske grunnleggende forandring, forklarer han.

Slutt på den røde løperen?
Og det er ikke alltid like lett å få gå ned den røde løperen, som leder til Cosmos inngangsdør. Når utestedet nå fornyer seg er det nettopp fordi teamet som driver Cosmo til daglig har sett at det Oslo trenger er et nytt sted med lavere terskel i døra, og høyere takhøyde generelt.

- Vi vil alltid prøve å være det utestedet i Oslo som leder an innen utelivet. Vi skal være den klubben i Oslo hvor du får den aller beste musikken, de beste drinkene og den beste klubbopplevelsen, forklarer Bhamra.

Kjendisenes feststed
Cosmo er kjent som superkjendisene feststed. Stjerner som Timbaland, Jay-Z, Snoop Dogg. N.E.R.D. og Akon har alle festet på utestedet.

Les også: Snoop på Oslo-fest
Les også: Festet sammen i natt
Les også: Fester i Oslo søndag kveld

Også verdenskjente DJs som Bob Sinclair og David Guetta har snurret plater for festglade mennesker.

- I løpet av to år har vi arrangert fester vi bare hadde drømt om, og vi føler at vi har strukket strikken langt i forhold til hva som er mulig å gjøre i lille Oslo. Flere av verdens største stjerner har besøkt Cosmo, og vi har vært Norges mest omtalte nattklubb gjennom to år. Nå er det på tide at vi redefinerer oss selv og går tilbake til røttene våre, avslører Bharma.

Men tross endring i profil, tar ikke utestedet helt avstand fra sin tidligere elskerinnen.

- Haha, selvfølgelig skal du få kjøpt champagne her i fremtiden og, avslutter Bhamra.