Gå til sidens hovedinnhold

Her sjekker Courteney unge menn

«Cougar town» er straks klar for norske skjermer.

(SIDE2): Courteney Cox (45) spiller Jules, en nyskilt tenåringsmor som får erfare den smertelige sannhetene om dating og aldring i vår skjønnhets- og ungdomsbesatte kultur.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Tapt tid
Jules flytter til et lite tettsted i Florida der hun gjenoppdager seg selv og finner ut at hun er omgitt likeverdige fraskilte og single som er ivrige etter å oppleve eller gjenoppleve en tapt tid.

For Jules, som jo er en såkalt «cougar» i 40-årene, brukte sine unge år på mann og barn. Nå er det på tide at hun finner tilbake til en litt mer leken og løssluppen tid.

Hun møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter purunge Bobby innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler...

Les også: Sjekk den kroppen!

Serien er blitt beskrevet som en slags kopi av realityserien «The Cougar», der Stacey Anderson (40) sjekker gutter i 20-årene. Begge er vakre og ikke minst - både den ekte cougaren Stacey og Jules jobber som eiendomsmeglere...

Les mer her:Hun sjekker 20-åringer

Komedie
Cox blir av amerikanske medier beskrevet som humoristisk og i en av sine beste rolletolkninger siden hun spilte Monica i «Friends».

Kvinner som dater langt yngre menn har vært et hett tema i månedsvis, og derfor har også serien blitt en av høstens mest sette komiserie i USA, hvis vi skal tro TVNorge som har serien på sendeskjemaet sitt i januar. Mandag kveld er bare en liten forsmak på serien.

Med på Jules' reise er hennes venner og familie: Laurie (Busy Philipps), den yngre, livlige kollegaen som oppmuntrer henne til å komme seg ut og ha det litt moro; Ellie (Christa Miller), den sarkastiske, fortrolige venninnen som er fornøyd med livet og ekteskapet til sin middelmådige, men søte ektemann, Andy (Ian Gomez); eksmannen Bobby (Brian Van Holt), et klassisk tilfelle av en som gjør det dårligere enn evnene tilsier og som tester hennes tålmodighet i deres forsøk på å oppdra deres tenåringssønn, Travis (Dan Byrd); og den nyskilte naboen Grayson (Josh Hopkins), som viser seg å være en slags katalysator for Jules.

Mandag kveld kl. 22.00 på TVNorge er det førpremiere på «Cougar Town» - mens både første og andre episode sendes igjen mandag 4. januar kl. 21.30.

Kommentarer til denne saken