(SIDE2): Courtney Love er ikke kjent for å holde kjeft eller være utpreget anstendig, og stort sett har hun vel brukt opp sine minutter i rampelyset - men oppmerksomhet blir det selvsagt når hun gjør ekstreme sprell. Eller når hun påstår at datteren har blitt utsatt for Dave Grohls tilnærminger.

Denne uken brukte nemlig Kurt Cobains eks sin private Twitter-konto til å anklage Cobains ekskollega i Nirvana for å ha prøvd seg på hennes 19 år gamle datter Frances Bean Cobain, skriver nme.com .

- Jeg hører fra Frannies romkamerat at Dave Grohl har prøvd seg på Frances, og at hun var nysgjerrig, jeg er ikke sint på henne, han vil jeg skyte død.

Uenige
Love skrev også:

- Dave forsøkte å pule meg flere ganger, men han var seksuelt opphengt i Kurt og ikke meg.

Grohl på sin side syntes ikke noe om anklagene, og har sendt ut en pressemelding:

- Beklageligvis holder Courtney på med nok en hatefull Twitter-tirade. Disse beskyldningene er opprivende, fornærmende og fullstendig falske.

De to har aldri vært spesielt gode venner, og Courtney har også anklaget Grohl for å sløst bort pengene Nirvana tjente.

Hardt liv
Love, som for et års tid siden ble kastet ut av leiligheten hun leide i New York, fordi hun skal ha ramponert det ærverdige bygget fra 1800-tallet, sa nylig hun brukte U2s Bono som referanse for å få seg et nytt sted å bo.

Men Love har også måttet tåle å få passet påskrevet selv. I februar i år ble de drøyt to år gamle rettspapirene fra saken mellom mor og datter offentliggjort. I desember 2009 ble Love ilagt besøksforbud av sin datter Francis Bean Cobain etter at de begynte å slåss. Blant annet som følge av dommeravhør av den da 17 år gamle Francis, hennes mannlige barnepasser og andre vitner.

- Hun har tatt dop så lenge jeg kan huske. Hun overlever nå mer eller mindre på Xanax, Adderall, Sonata og Abilify, sukker og sigaretter, står det i den edsvorne forklaringen til Frances.

Courtney Love og Kurt Cobain giftet seg i februar 1992, og forble sammen til hans død i april 1994. Francis var da 20 måneder gammel. Hun har nylig kjøpt seg hus i Hollywood Hills og er ellers forlovet med musiker Isaiah Silva. Hun ble millionær over natten på sin 18-årsdag i august 2010, da hun arvet sin fars formue.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!