(SIDE2): Fotballesset Cristiano Ronaldo (23) ligger ikke på latsiden mens han er i California.

Manchester United-stjernen har skadet seg i sommer og hinker rundt på krykker. Portugiseren er i California for å rekreere ankeloperasjonen han måtte gjennomgå tidligere denne måneden. Han nyter derfor varme soldager i Los Angeles og der går det i damer, bading og soling.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Modellflørt
Ronaldo er singel etter at han dumpet spanske modellen Nereida, så han er fri til flørte han makter, noe han selvsagt også gjør. Han er observert sammen med FHM-modell Niki Ghazian - de møttes på en nattklubb tirsdag. De to skal ha reist hver for seg for ikke å bli knipset sammen, men møttes angivelig på Ronaldos hotell der hun ble sett morgenen etter.

Ville ikke
Men det var ikke bare modellen som hadde et godt øye til Cristiano - Paris Hilton (26) skal også ha forsøkt å flørte med fotballesset uten hell.

En gjest på nattklubben så Cristiano snu ryggen til Paris.

- Han ville ikke snakke med henne i det hele tatt da hun forsøkte, sier kilden ifølge Splash News.

Litt mye
Side2 observerer at fotballstjernen kanskje har fått i overkant mye sol og ser ut litt som en ung George Hamilton (68). Ronaldo begynner faktisk å bli nesten oransje i fargen. Men det ser ut til å tiltrekke damene, så han legger seg nok ikke i skyggen av den grunn.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!