Gå til sidens hovedinnhold

Cruise gikk amok på tv - igjen

Tom Cruise har nok en gang blitt på TV. Denne gangen var det spørsmålet om hans holdninger til antidepressive piller som fikk han til å gå av skaftet.

(SIDE2): Det er kun få dager siden Tom Cruise (42) skjelte ut et britisk tvteam for å ha sprutet vann i ansiktet på ham. Men denne gangen var det et langt mer alvorlig tema som fikk det til å koke over for Hollywoodkjendisen.

Da programlederen i «The Today Show» på NBC Matt Lauer spurte Cruise om hans holdninger til antidepressive piller ble han regelrett skjelt ut skriver VG.

Tom Cruise fordømte Brooke Shields etter at det ble kjent at hun brukte den anti-depressive pillen Paxil da hun led av fødselsdepresjon.

- Hun skjønner ikke psykiatriens historie. Hun skjønner det ikke, akkurat som du ikke skjønner det, fresteTom Cruise til programlederen.

Både Tom Cruise og hans forlovede Katie Holmes (26) er sterkt engasjert i den kontroversielle religionenen scientologi, som blant annet er i mot bruk av piller.

Og disse holdningene forsvarte Cruise hardnakket. Han var overhodet ikke enig med programlederen at at i noen tilfeller kan antidepressive midler som «Ritalin» være riktig medisinering.

- Matt, Matt, Matt. Du vet ikke, du er frekk. Du vet ikke en gang hva «Ritalin» er, repliserte Cruise.

- Hvis du snakker om kjemisk ubalanse, så må du evaluere og undersøke mer hvordan de kom opp med disse teoriene, Matt. Ok? Det er det jeg har gjort, fortsatte Hollywoodstjernen.

- Du kjenner ikke til psykiatriens historie. Det gjør jeg, sa en selvsikker Cruise.

Lauer prøvde å forklare Cruise at han personlig kjente flere som hadde som hadde hatt god effekt av å antidepressive piller, men det slo ikke godt an. Cruise anklaget han likegodt for å forsvare pillene på en uansvarlig måte på TV.

- Å bare kjenne folk som bruker «Ritalin» er ikke nok. Du burde bli litt mer ansvalig og bevisst, sier han.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken