Gå til sidens hovedinnhold

Cruise fra Dubai

Nå trenger du ikke å reise til Miami for å dra på cruise.

(LXUS.no) Fra 2010 starter RCCL seilinger i De Forente Arabiske Emirater med utgangspunkt i Dubai med skipet Brilliance of the Seas.

- Dubai er en dynamisk og spennende by i stor vekst. Vi er glade for at vi kan tilby gjestene våre cruise med utgangspunkt i dette området, sier Ellen Stebekk, Marketing Manager i Royal Caribbean i Norden i en pressemelding.

Med hjemmehavn i Dubai fra januar til april vil RCCL tilby syv-netters cruise med Brilliance of the Seas i denne regionen. De planlagte reiserutene vil bli annonsert i de kommende ukene.

Les også: Luksus på dypt vann i Dubai

- Dubai som reisemål er stadig mer populært, også for innbyggere i Norge og Norden. Med dette nye tilbudet blir det mulig å oppleve alt hva dette spennende området har å by på, kombinert med de mange innovative tilbudene og fasilitetene ombord på Brilliance of the Seas, sier Ellen Stebekk.

Nå kommer du deg enkelt til Dubai både med Norwegian og SAS.

Les også: Nå får du sandstrand på cruise
Les også: Så stor blir verdens største cruise

Om Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas er utstyrt med store glassvinduer som gir fantastisk utsikt og mye lys, perfekt supplert av elegant interiør, lekre møbler og en moderne samling av kunst og skulpturer.

Skipet har 13 dekk med et bredt tilbud av aktiviteter og innovative fasiliteter med mulighet for alle å finne noe som passer akkurat for dem.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken