Gå til sidens hovedinnhold

Finn én feil

Ooops. Playboy tok feiringen på forskudd. Det kan bli en gullgruve.

For første gang i Playboy-kongens historie har Hugh Hefner (85) blitt dumpet av en kvinne, og det attpåtil fem dager før han og Crystal Harris (25) skulle gifte seg.

Scenarioet var antagelig utenkelig for magasinredaksjonen i Playboy, som nå har måttet sende siste nummer av bladet ut i butikkhyllene hvor Harris omtales som «fru Crystal Hefner» og «Amerikas prinsesse» på omslaget.

Bildet på forsiden viser Crystal kun iført BH, sammen med det tidligere parets hund, Charlie, og ikke minst Hefners kjente skipshatt.

Foruten et tolv siders langt intervju med dertil bilder av Harris, nevnes bryllupet flere steder i bladet. Whiskymerket Jack Daniel's kjører blant annet en kampanje hvor de gratulerer paret. «A toast to your new honey from our new honey. Congratulations Hef and Crystal.», heter det i annonsen.

Eksperter spår nå at salget av akkurat denne utgaven vil gå til himmels.

Nyheten om at bryllupet var avlyst sprakk mandag kveld, norsk tid.

- Bryllupet er avlyst. Crystal har ombestemt seg, skrev Hefner på Twitter.

Ekteskapet ville ha vært Hugh Hefners tredje, og Crystal Harris' første. Nå skal hun stå på egne bein, noe hun hevdet hun har gjort hele tiden.

- Hugh har aldri overøst meg med gaver, har hun sagt.

Hefner bruker sin konto på Twitter til å snakke offentlig om bruddet. Her innrømmer han at det kom som et sjokk på ham.

- Crystal ble intervjuet av Ryan Seacrest i morges for å forklare alt, men jeg skjønner fremdeles ingenting, uttaler Hefner.

- Jeg så ikke noe av dette komme, men jeg er glad det skjedde før bryllupet. Lev og lær, skriver 85-åringen videre.

Hefner og Harris møttes i 2008, men tok virkelig opp kontakten da hun ble Playmate of the Month i 2009, året etter forlovet hun seg altså med sjefen sjøl. Hefner skal ha vært så forelsket at han uttalte at han ikke ønsket en såkalt ekteskapsavtale som sikret ham alle hans verdier.

Crystal Harris er egentlig engelsk og vokste opp med foreldre som jobbet på tivoli. Hun har bodd både i England og USA, og faren var låtskriver. Selv har hun en stund forsøkt å stable en musikkarriere på beina. I 2010 annonserte produsenten Michael Blakey at han hadde signert Crystal og planlegger å gi ut flere album med henne. 25-åringen har sagt at hun ønsker å gi ut noen av farens låter.

Kommentarer til denne saken