Gå til sidens hovedinnhold

- Som en liten mann med bryster

Cynthia Nixon om kjæresten.

(SIDE2): Cynthia Nixon, som spiller advokaten Miranda Hobbes i Sex og Singelliv-serien og filmene, sto fram som lesbisk i 2004, da hun stolt viste fram den nye kjæresten Christine Marinoni.

Nixon hadde da forlatt sin ektemann gjennom 15 år - og aldri tidligere vært tiltrukket av en kvinne.

«Som en liten mann med bryster», slik beskriver Cynthia Christine.

Engasjert
- En stor del av det jeg elsker ved henne, er hennes mandighet. Jeg elsker seksualiteten hennes - det er en stor del av det jeg liker ved henne. Men det er henne jeg falt for, jeg har aldri møtt en kvinne jeg har blitt tiltrukket av før, sier Nixon i et intervju med homomagasinet The Advocate.

Cynthia og Christine møttes i 2001, da Nixon engasjerte seg i en kampanje for å få ned antall elever i klassene i New York. Marinoni jobbet da som studieveileder.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vennskapet mellom de to utviklet seg til et forholdet etter Nixons skilsmisse, og pressen gjorde sitt for å få med seg det som skjedde.

- Det var sprøtt. Enkelte slo seg til utenfor huset mitt, alle ville finne ut av hvem hun var, sier Nixon.

Giftermål
Nixon forsøkte i lang tid å holde forholdet skjult, men etter råd bestemte hun seg for å bekrefte at hun var sammen med Christine.

- Jeg tenkte «Er det bare å bekrefte ryktene, så er det over?». Det gjorde vi, og det var helt fantastisk, sier Nixon om det å stå frem som lesbisk.

De to bor nå sammen, med Nixons to barn, og venter på at det skal bli lovlig for homofile å gifte seg i New York. Ifølge The Advocate skal alle komme overens, men det har skjedd at sønnen Charlie har kalt Christine for pappa.

HTML EMBED

(Kilde: JP.dk, Ritzau)

Kommentarer til denne saken