Gå til sidens hovedinnhold

Dagblad-sjef til Dale+Bang

Tidligere Dagbladet-redaktør Eivind Ljøstad blir ny topp i kommunikasjonshuset Dale+Bang.

Eivind Ljøstad har den siste tiden arbeidet med utviklingsprosjekter for Dagblad-ledelsen, skriver kommunikasjonshuset i en pressemelding.

NA24 - din næringslivsavis

Ljøstad har bred leder- og medieerfaring. Han har jobbet i Dagbladet siden 1991 hvor han har hatt flere ulike lederjobber i Dagbladets redaksjon, blant annet nyhetsredaktør og redaksjonssjef (kveldsredaktør).

- Dale+Bang får en toppsjef som har jobbet med kommunikasjon og medier hele sitt voksne liv. Eivind Ljøstad blir sentral i arbeidet med å løfte Dale+Bang videre, og å sette Sørlandets største kommunikasjonsmiljø i stand til å nå nye mål. Vi er oppriktig stolte når han nå velger oss, sier styreleder i Dale+Bang, Reidar Fuglestad.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Jeg gleder meg enormt til å begynne i Dale+Bang. Jeg har fulgt med selskapet siden starten, og som mange andre er jeg imponert over hva medarbeiderne der har fått til. Dale+Bang er et spennende kommunikasjonshus med store muligheter til å bli en enda tydeligere aktør i å profilere kultur og næringsliv lokalt og nasjonalt, sier Eivind Ljøstad.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album