Gå til sidens hovedinnhold

Vil bli popstjerne

- Nå har jeg ikke noe valg lenger, sier pophåpet Dan DeVero.

(iBergen.no) Vinteren har han tilbragt i platestudio i Spania. Resultatet har blitt et pop/rock-album som slippes i mars.

- Klarte ikke holde tilbake
Modellagent Dan DeVero har forlatt motebransjen en stund for å bli popstjerne.

- Jeg er egentlig sjenert og liker ikke oppmerksomhet, men nå har jeg ikke noe valg lenger. DeVero er blitt en så sterk karakter, at jeg ikke lenger kan holde han tilbake, sier Dan om sitt alter ego DeVero.

- Man må løsrive seg
Platen «Let me out» bærer også preg av dette. Tekstene er inspirert av livet hans, fra han rømte hjemmefra som 14-åring, til livet som hjemløs i New York, fram til han startet modellbyrået DXD Models i Bergen tre år senere.

- Album er inspirert av reisen jeg har vært på siden jeg var 14 år, ikke minst forholdet til min familie. Det har også et sterkt budskap om å løsrive seg fra det fastlåste konseptet store deler av befolkningen lever under, forklarer han.

Videoinnspilling i Hollywood
Nå venter innspilling av musikkvideo i Hollywood. Førstesingenel «Black Angels» slippes til våren og DeVero har store håp til debuten.

- Mine ambisjoner er selvfølgelig høye. Men jeg er helt ny i musikkbransjen, så jeg har ingen forventninger. Men jeg lover at jeg ikke vil følge noen regler, avslutter han.

Les mer fra iBergen. no:- Brystene hennes var bløte.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant