Gå til sidens hovedinnhold

Daniel og Arni tilbake

ANFI DEL MAR (vif.no): Arni Gautur Arason og Daniel Fredheim Holm sto begge over Royal League på grunn av skader. Nå er begge på plass på Gran Canaria og er i full trening.

Daniel Fredheim Holm var inspirert under spilleøkta og viste detaljer som tyder på at formen fra høstens serieinnspurt ikke er så langt unna. Arni Gautur Arason var også i aksjon og deltok på en lang keeper-økt med Øyvind Bolthof og trener Gjermund Østby.

- Det kjentes ganske bra ut i dag. Jeg var nok litt mer forsiktig enn vanlig, det er lenge siden jeg gjorde denne type bevegelser. Det var veldig godt å komme i gang igjen og jeg føler at jeg fikk positive signaler i dag, sier Arason til vif.no.

- Jeg satser på å være med på det meste her nede, men jeg vil nok ta noen forbehold i begynnelsen. Det er viktig å ikke overbelaste kneet den første tiden.

Den islandske landslagskeeperen opererte kneet for to måneder siden etter å ha slitt med jumpers knee en periode.

- Det har vært mye alternativ trening de siste månedene, så det er godt å være i gang igjen. Målet mitt har hele tiden vært at jeg skulle være tilbake igjen i disse tider og jeg er glad for at jeg ikke har støtt på noen problemer på veien. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka