(SIDE2): Daniel Radcliffe (26) kommer trolig alltid til å være mer eller mindre ensbetydende som Harry Potter, gutten med de runde brillene og den mørke luggen.

Men det er lenge siden han spilte den unge trollmannen, og han har siden vært å se både i langt mer voksne filmer og på teaterscenen - der han faktisk strippet naken for rollen i «Equus».

LES mer: - Radcliffe er enåpenbaring

Nå er han aktuell med filmen «Imperium», en thriller der han spiller en FBI-agent som går under cover i et nynazist-miljø.

Det har fått konsekvenser for utseendet. Den voksne Radcliffe er i det siste sett med mørke lokker og rufsete skjegg, men alt det er borte for nazist-rollen.

Skuespilleren la selv ut bilde av seg selv med snauskalle og i kamo-klær:

- Hei alle. Her er det første bildet av meg som FBI-agent Nate Foster i Imperium. Vi begynte å filme denne uken, og jeg er veldig spent, skriver Daniel Radcliffe.

Her er looken:

Det har ikke gått ubemerket hen, og ikke alle er like begeistret. People Magazine er blant kritikerne.

- Daniel skal spille nynazist, så vi skjønner hvorfor han må se slik ut. Men det betyr ikke at vi liker det. Vi er fan av Daniel med skjegg, skriver magasinet.

Men Daniel Radcliffe er ikke den som går av veien for å sjokkere, på den ene eller andre måten. For tre år siden fortalte han at han har hatt sex med Harry Potter-groupies.

I et intervju fikk han spørsmål om han har hatt sex med fans:

- Det har skjedd, men generelt har jeg kjent personen. Bortsett fra noen ganger når jeg har drukket, sier han ifølge OK Magazine.

Han påstår at han ikke er så glad i one night stands.

- Jeg ble alltid veldig nervøs for groupie-greiene. Jeg liker å kjenne noen før jeg har sex med dem. Du må jo snakke med dem etterpå, selv om det er en one night stand, sier han i intervjuet.