(SIDE2): Selv om Harry Potter-stjernen Daniel Radcliff (22) og Rupert Grint er bestevenner i filmen, er de ikke fullt så vennlige i det virkelige liv.

Faktisk er det slik at de to nesten ikke snakker eller ser hverandre noe særlig.

- Det er denne tanken at Emma Watson, Rupert og jeg er bestevenner og at vi alltid henger sammen. Jeg sier det bare rett ut - Emma og jeg sender hverandre SM;S hele tiden, men Rupert og jeg sender aldri SMS til hverandre, og vi ser hverandre aldri, skal Radcliff ha sagt i et intervju med Sunday Mirror ifølge Daily Mail.

Videre har skuespilleren uttalt at de få gangene han ser sin tidligere skuespillerkollega er de vennlige mot hverandre, men snakker ikke spesielt mye samme enda heller.

Skummel film
Radcliff blir for øvrig å se i filmen The Woman in Black som har premiere i februar 2012.

«The Woman in Black» er basert på en roman av Susan Hill. Den har blitt filmatisert en gang tidligere - da som en TV-film i 1989. Historien er også dramatisert for scenen, og gjør for tiden suksess på West End i London.

Neste år er det klart for en større og skumlere film.

James Watkins, som skremte mange med «Eden Lake» i 2008, har regien, og Daniel Radcliffe har hovedrollen.

Filmen handler om en ung advokat som blir sendt til landsbygda for å klargjøre en avdød klients dødsbo. Men noe er veldig, veldig galt i huset til den avdøde.

Nå har filmselskapet sluppet en ny trailer til filmen, og det er ingen tvil om at publikum kommer til å bli skremt. Filmen ser ut til å basere seg på historien og karakterene framfor billige triks - samtidig som det er gjort plass til mange skvettescener.