Gå til sidens hovedinnhold

Unge, hotte og under 25

Se hvilke unge filmstjerner som figurerer på listen.

(BIIPMAG): Ikke uventet - Miley Cyrus (15) og Daniel Radcliffe (19) er ifølge en ny undersøkelse gjort av film-nettsiden Moviefone de hotteste skuespillerne under 25 år.

Les også: Kriger om å være rikest

Miley-mania
Det er vel ingen tvil om hvorfor Miley Cyrus er å finne på listen: Hennes popularitet har steget i takt med at Disney-produserte Hannah Montana får stadig flere tilhengere, og står forøvrig også på listen over de 20 rikeste tenåringene i Hollywood, og de 100 mest innflytelsesrike personene i verden.

Populær Potter
Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe er for tiden aktuell på Broadway med teaterstykket «Equus», og har selskap av to Potter-kolleger på listen: 18 år gamle Emma Watson, og Robert Pattinson (22), som tross sin lille rolle i Harry Potter (spilte Cedric Diggory), er spådd superstjerne-status etter sin kommende rolle i vampyrfilmen «Twilight»

Les også:
De stiligste tenåringene
Disse er våre drømmepartnere
Hvem er din perfekte kjæreste?

Nye fjes
Moviefones redaktør Scott Robson uttaler til BANG Showbiz:

- Det er flere gjengangere på listen, men det som er virkelig spennende, er at det er en hel gjeng med nye fjes som er på vei oppover.

- Vi ser på hva de har gjort før, men vi er mest interessert i planene deres framover, og hvor det tar dem karrieremessig.

Les også:
Stanser Fannings voldtektsfilm
Ny film om piratene
- Ny Sex og singelliv-film

Etablerte og nykommere
Velkjente stjerner som Keira Knightley og Zac Efron er også å finne på listen, sammen med nykommere som Ellen Page (Juno) og Saoirse Ronan (Atonement). Andre navn som er verdt å nevne, er Scarlett Johansson, Megan Fox, Amanda Seyfried, Blake Lively og Dakota Fanning.

Se hele listen her!

Det siste fra biipMag: Gå til forsiden her

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot