Gå til sidens hovedinnhold

Alle digger Daniel

Svenskene mener den kommende prinsen vil gjøre en god jobb.

(SIDE2): Sju av ti svensker mener Daniel Westling (36) kommer til å klare jobben som prins bra eller veldig bra. Det er særlig kvinner og eldre som er positive til Ockelbomannen.

HTML EMBED
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Stor støtte
- Daniel har en overraskende stor støtte i alle grupper, særlig med tanke på at vi vet såpass lite om ham. sier Anders Lindholm ved Demoskop, som har foretatt undersøkelsen på vegne av Expressen.

Kun tre prosent av de spurte mener han vil gjøre en dårlig jobb.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Victoria mest populær
Undersøkelsen viser at mer enn halvparten av alle svensker mener kronprinsesse Victoria er den beste representanten for Sverige.

Victorias åpenhet rundt problemer hun har slitt med - som lese- og skrivevansker og ikke minst anoreksi, har gjort sitt til at svenskene sympatiserer med tronarvingen og kan kjenne seg igjen i hennes historie.

Mye av grunnen til populariteten er også bryllupsfeberen som herjer hos söta bror - det er første kongelige bryllup på 34 år.

Et bryllup har gjerne positive ringvirkninger, og flere eksperter har den siste tiden hevdet at det svenske kongehuset vil stå sterkere og ha økt popularitet i denne tiden.

Det svenske kongehuset er for øvrig det mest populære av alle de skandinaviske kongehusene.

Følg Side2s kongeblogg her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken