STOCKHOLM KONSERTHUS (SIDE2): Kronprinsesse Victoria (32) og Daniel Westling (36) er hedersgjester ved gallaforestillingen i Stockholms konserthus. Festen er for alvor i gang i Stockholm.

Møtt med jubelbrus
Da kronprinsesseparet ankom som de første av de kongelige gjestene gikk det en bølge av jubel blant publikum.

Heiarop og applaus lød på den store plassen foran det enorme konserthuset. Det er ingen tvil om at brudeparet nyter popularitet blant svenskene i disse dager.

- Leve Victoria! Leve Victoria! ropte forsamlingen til paret. Daniel strålte ganske enkelt av stolthet ved siden av hun som i morgen ettermiddag blir hans kone og dronning på riktig som de sier.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Amors pil
Daniel holdt Victoria i hånden – og hvis noen har vært i tvil før – dette er et par som etter ni år sammen ser nyforelsket ut. Kanskje ikke så rart, med tanke på at de med nok litt nerver i magen som alle brudepar har, bare en natt før de gifter seg.

Victorias kjole var et syn som tatt ut av et eventyr, helt fortryllende og aldri så lite sexy med et langt slep bak på den lysfersken farget chiffonkjole med blomster og lekre detaljer over det hele. Men det søteste av alt – i det oppsatte håret glitret en amorpil – nok et tegn på kjærlighet.

Daniel passet på kjolen, og at han ikke tråkket på sløret da paret hilste på representanter for regjeringen og riksdagen som står bak kveldens fest.

Hyller kjærligheten
- I dag feires kjærligheten, vi hyller kjærligheten, sa sjefen for konserthuset da han innledet konserten der en rekke nasjonale og internasjonale stjerner opptrer fredag kveld.

Fredag var den første offisielle dagen der alle de kongelige gjestene, presidentene og andre eminente gjester var til stede. Samtlige av Europas kronprinspar var selvsagt der med Mette-Marit og Haakon, Mary og Frederik, og Felipe og Letizia i spissen.

Kong Harald og dronning Sonja ankom som en av de aller siste, sammen med et rojalt følge av den nederlandske dronningen, og selvsagt det svenske kongeparet.

Følg Side2 på kongebloggen!

SISTE FRA SVERIGE:
Madde hylles
Victoria da og nå
Det bruden ønsker minst
Rett fra fest til båttur
Vi tester kongelige bobler
Mette-Marit reiste inkognito
Lader opp med bryllupsmimring
Sjekk Daniels forandring

Se bilder under!

3413