(SIDE2): Kanskje er hun så iherdig fordi hun ønsker å bli en WAG (britisk forkortelse for «Wives And Girlfriends of the England national football team»), slik Victoria Beckham og felles Liverpool-jente Coleen McLoughlin er?

Defoe-fan
Den britiske modellen dater nå i alle fall sin tredje fotballproff, melder Daily Mail.

Se bilder av Danielle nederst i artikkelen

23-åringen, som kanskje er mest kjent for å miste tittelen «Miss Great Britain 2006» etter at hun stilte opp på nakenbilder i Playboy, datet på den tiden den tidligere United-proffen Teddy Sheringham. Hun har siden også blitt koblet med Marcus Bent, som er på utlån til Wigan Athletic fra Charlton Athletic.

Nå, derimot, er Liverpool-jenta, som faktisk er født i Penny Lane, sett sammen med 25 år gamle Jermain Defoe som spiller for Tottenham.

Flytter sammen?
Ifølge Daily Mail viste Danielle og Jermaine seg sammen offentlig for første gang denne uken, da de gikk for å se Shilpa Shetty i Miss Bollywood i the Royal Albert Hall i London.

Det offentlige stevnemøtet vil visstnok bil et stort sjokk for Charlotte Mears, Defoes tidligere forlovede som ble dumpet av England-stjerna. Ifølge ryktene i England dumpet han Mears for et par måneder siden og begynte å date venninnen hennes Danielle.

Og ting skal visstnok være så seriøse mellom paret at Jermaine allerede nå vil flytte sammen med Danielle i huset han kjøpte sammen med sin tidligere forlovede...

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!