Gå til sidens hovedinnhold

Dårlig sexkondis

Man får høre mye rart fra fulle folk. Særlig når man er sexpirator, skriver Cecilie Kjensli.

En fredagsnatt jeg var ute og tok en sigg på trappa til et av byens mest frekventerte fredagssteder kom jeg i prat med en morsom dame jeg har møtt ved et par anledninger tidligere. Som sexpirator får man jo en del spørsmål og betroelser, og første gang jeg traff denne salongberusede frøkna fortalte hun meg etter mye om og men at hun ikke hadde hatt sex på to år.

Hvorfor hun absolutt måtte fortelle om tørka aner jeg ikke, men når folk først kommer bort blir jeg jo nysgjerrig på hva de har å fortelle. Det er gøy å få et lite innblikk i andres sexliv direkte, og ikke bare via statistikkene om nordmenns seksvaner som jevnlig dukker opp i media.

- Har det blitt no siden sist da, spurte jeg småertende, for det hadde tross alt gått noen år.

Om spaltisten

Cecilie Kjensli (38) er vår frittalende sexpirator som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Cecilie ble kjent da hun uredd ga sexleketøy et ansikt og var dermed Norges aller første dildotester som senere ble erotisk-redaktør.

Etter hvert har hun gjennom utallige medieoppslag blitt storesøsteren som åpner dører og viser vei til seksuelt velvære.

Hun har også nettstedet Cpunktet.no.

- Åh ja, flirte hun lurt. - Jeg treffer av og til en fyr jeg liker veldig godt, men han har så dårlig kondis. Sist vi holdt på måtte han stoppe midt i innspurten. Du skulle sett han du, sa hun og dramatiserte hendelsen:

- Han sto på alle fire og heiv etter pusten som en idrettsmann som kollapser i mål. Det surkla helt jævlig langt nede i lungene hans. Ikke akkurat sexy, kan du si. Jeg har vanligvis ikke så veldig bra kondis jeg heller, men sexkondis, det har jeg. Du er vel ening i at sexkondis er noe helt annet en vanlig kondis?

- Jeg skjønner i hvert fall godt hva du mener, svarte jeg. - Jogging er ikke min greie. Det blir for slitsomt, men en heftig runde i senga går bra. Det går fint an å jobbe som f* når du merker at orgasmen er rundt neste sving selv om det er et stykke igjen, for det motiverer, men løpe langt ...

- Nei det går ikke! Men jeg må innrømme at jeg kunne trengt litt mer muskler i beina, fortsatte dama. - Jeg kan fint sitte oppå å ri lenge, særlig hvis mannfolka tar et tak rundt hoftene og hjelper til, men jeg skulle nok hatt litt mer muskler bak her på låra. Hun demonstrerte hvor.

- Ja det er viktig at gutta hjelper til, sa jeg. – Ikke det at de skal løfte oss, men heller motivere oss til å ri helt i mål, og vippe oss opp – opp – opp. Det er som dans. Man må ikke tenke ned, men opp, for da blir det ikke så tungt. Sprøtt at treningsstudioene ikke har kommet med det konseptet. Vi har jo mage- og rygg timer. Hva med ”Bedre i senga” timer?

- Ja det ville vært en suksess, kom det fra sidelinja. Dørvakta, som forøvrig også er yoga- og pilates trener, hadde overhørt samtalen.

– Hvis jeg sier til elevene mine at denne øvelsen er veldig bra for holdningen, så fortsetter de bare som før, men sier jeg at denne får du fin rumpe av, så tar alle i som bare det.

- Er det foresteten dine bryster eller har du kjøpt dem, fortsatte dørvakta - som forøvrig spiller på det andre laget – med blikket retta ned i utrigningen. Hun så plutselig litt usikker ut.

- Kjøpt og kjøp, jeg har jo det på en måte. De er fulle av deilig mat, sa dama før hun forsvant inn i varmen igjen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis