Gå til sidens hovedinnhold

Krigsgud i toppform

Gjennomført til fingerspissene.

SPILLVERKET.NO: Dette er historien om den tøffeste grekeren gjennom tidene. Han dreper trehodede beist, troll og sfinkser uten å få knute på de meterlange piskeknivene sine.

Han er hvit av sin døde families aske, og hverken døden, skjebnen eller gudene selv klarer å stanse ham. Han er Kratos – gudekongen Zevs sønn, og han er mildt sagt forbanna.

Finn prisen på God of War 3 i Prisguide

Fantastisk detaljnivå

Det er vanskelig å sette ord på nøyaktig hvor sterkt inntrykk God of War 3 gjør på netthinnene. Hver eneste lille detalj er nydelig gjort, alt i fra fjærene på budbringergudens superraske sko til de enkelte vannstrømmer som sildrer nedover Poseidons gigantiske kropp.

Detaljgraden er imponerende, spesielt med tanke på nøyaktig hvor mye som skjer på en gang i dette spillet. Og det går aldri utover bildeoppdateringen! Jeg vil nødig gi ammunisjon til konsollkrigerne, men det er liten tvil om at God of War 3 er en real maktdemonstrasjon for Sonys konsoll.

WEB-TV: Vi leker ikke gitarhelter

Massivt og underholdende

God of War 3 er gjennomført til fingerspissene, og så vakkert og spektakulært at jeg kjenner jeg blir matt. Spillet er noe av det morsomste jeg har vært borti i min gamerkarriere, og hvert eneste lille element som er med er viderutviklet til perfeksjon.

God of War 3 sløser ikke bort tiden ved gjenoppfinne hjulet. I stedet har de tatt det allerede svært funksjonelle hjulet, pusset, malt og fikset det i så stor grad at det blir noe helt eget og overlegent. Hjul 2.0, kan man si.

REFLEKSJON: Spillene var bedre før

Ikke fiks noe som virker

Jeg var selv skeptisk til at spillet tilsynelatende bare hadde mer av det samme å by på. Men Kratos tok umiddelbart tak i min idiotiske skepsis og slo hodet inn på den.

God of War III er det perfekte eksempelet på at man ikke trenger å fikse noe som virker. Jeg råder deg til å ikke gå glipp av et av årets beste spill, og kanskje den beste oppfølgeren gjennom tidene.

Les hele anmeldelsen av God of War 3 på Spillverket.no

Les også disse anmeldelsene:

Final Fantasy XIII - Gi meg makta

White Knight Chronicles - Har vi ikke sett dette før?

Heavy Rain - Fortellingen holder ikke vann

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller