(SIDE2:) I disse juletider blir det ofte fremhevet at man kan møte en ny. Men for mange er det også en stressende tid om de ikke har noen å ta med seg på parmiddager eller nyttårsaften der alle andre som kommer har med seg noen.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Men om du har funnet en du kanskje har lyst til å be med deg, så finnes det tegn på at han er interessert, mener Glamour Magazine.

1. Han spør om dere skal ta en drink et sted før dere skal møte andre eller gå på kino
At han faktisk spør deg, og dette er noe dere ikke kommer fram til sammen, så er det et tegn på at han vil treffe deg. Om han i tillegg faktisk foreslår et bestemt sted, så har han også tenkt gjennom at han faktisk vil møte deg. Med andre ord, han vil at du skal føle deg spesiell.

2. Han lytter nøye til hva du sier
Mange kvinner klager over at menn ofte snakker veldig mye om seg selv. Og at de ofte ender opp med å lytte. Om det er omvendt, kan du derfor regne med at han gjør en innsats for å bli kjent med deg. Kanskje tilbyr han også å spandere et glass vin eller kaffe til på deg.

3. Han ler når du forsøker å være morsom
De fleste menn synes det er vidunderlig med damer som ler av deres vitser. Det skal bare mangle at han forsøker å gi igjen med samme mynt, selv når du kanskje ikke er så artig, ler han.

4. Han ler seg litt mye over bordet
De fleste menn (og kvinner) holder en viss avstand om de bare er interessert i vennskap.

5. Han følger deg hjem eller til taxien
Og ser til at du kommer deg vel av gårde. En slik fremvisning av gentleman-fakter koster så lite, men gir mye igjen fra din side om du er interessert. Er han smart eller interessert, så tar han ikke farvel utenfor restaurantdøren fordi det er korteste vei hjem.