Gå til sidens hovedinnhold

Seks tabber på første date

Brølerne du må unngå for å imponere.

(SIDE2): Julie Badura avslører seks tabber som er helt drepen for å lykkes med at første stevnemøte skal kunne bli til andre og tredje stevnemøte. Det melder EkstraBladet.dk .

Stirre på servitrisen
Det er jo ikke din skyld at servitøren er hot, men daten din iakttar alt du foretar deg så glupske blikk ned i servitørens utringning eller bakende kan derfor være katastrofalt. Med mindre du midt i daten beslutter å satse på en ny hest.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Avbryte henne konstant
Uansett hvor uinteressant du syns det er så tolker hun dine avbrytelser som et tegn på at du avskriver henne som totalt uinteressant.

Side2 Match:Sjekk hvem som er singel der du bor

Spille viktigere enn du er
På første date føler du kanskje for å imponere henne og vise at du er en populær fyr med tusen jern i ilden, men ikke svar på sms mens du sitter på date. med mindre du vil signalisere at stevnemøte var en stor feiltakelse og at du er en mega busy fyr som ikke har tid til henne i livet ditt.

Bli for full
Det kan være fristende å døyve nervene, men selv om du er supernervøs bør du beherske alkoholinntaket før du blir pinlig. du risikerer at du sier ting som egentlig ikke tåler dagens lys.

Være FOR ærlig
Det fins et par ting man absolutt ikke nevner på første date. Som for eksempel hvor mange seksualpartnere man har hatt, hvor ofte du ser pornofilm, at du i en alder av 34 år fortsatt bor hjemme hos mamma og at du savner ekskjæresten.

Forvente at hun betaler regningen
Du har invitert din date på en svinedyr Michelin-restaurant, og når regningen kommer venter du på at hun tar fram kredittkortet. Enhver kvinne forventer at du betaler på den første daten, det er det bare å bli vant til.

Vil du på date? Sjekk ut vår datingtjeneste her .

LES MER SEX OG SAMLIV HER

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken