Gå til sidens hovedinnhold

Jenters verste datingtabber

Disse datingtabbene er lette å begå, men burde unngås.

(YEYE): Vi har vel alle gjort noe på en date vi skulle ønske vi kunne rettet på i ettertid, men det kan være at du har gjort noen tabber uten engang å vite det. Inside.no har undersøkt, og her kan du sjekke hva du gjør feil. Sjekk listen her.

1) Du kler deg upassende
Det er det naturligste i verden: når du sover, sover du i pysj. Når du går på skolen kommer du ikke i minikjole og høye hæler. Men hva skal man ha på seg på date? Det er der mange gjør feil. Du vil ikke sitte på en pen restaurant med syv-retters middag men jeans og t-skjorte. Heller ikke den nye, fine penkjolen på kebabsjappa. Finn derfor alltid ut hva dere skal på forhånd, og kle deg deretter.

2) Du graver for dypt
Hvor mye tjener du? Er du kristen? Er du glad i bryllup, vil du være med i fetteren min sitt? Det er greit å lure på slike ting, men ikke på første date. Unngå hvertfall å spørre dem. Obs! Er du inne på et tema du ser han er ukomfortabel med, bytt tema!

3) Du avslører familiehemmeligheter
Er moren din en skikkelig bitch? Har faren din en på si? Tror du at selv ti års terapi vil være for lite for å få deg på rett kjøl? Naturligvis vil du få medfølelse av daten din, men det er neppe slik du vil gi inntrykk av familien din (og deg selv). Blir det dere to har dere nok av tid til å ta opp fortiden.

Les også
Slik vil gutta ha deg
Dette hater gutta
Tips mot kjærlighetssorgen
10 ting du aldri burde si til en jente

4) Du analyserer eksen
Det er vanskelig å la vær å komme inn på det u-unngåelige temaet, nemlig eksen. Selvfølgelig vil du vise daten at du har kommet deg videre etter eksen, og at du har lært av feilene og er klar for noe nytt. Men sitter du og prater dritt om eksen din, og hvor fælt han har det etter at han mistet deg, er ikke det smarteste du gjør. Få gutter synes det er noe særlig attraktivt. Dessuten blir de mer imponert dersom du kan prate nogenlunde vennlig om eksen, og vise at du ikke bærer nag.

5) Du snakker om ekteskap og barn
Det er kanskje litt tidlig å tenke på det, men jenter har allikevel en skremmende evne til å drømme om det perfekte liv. Vi vil ha sjelevennen og drømmemannen, gjerne med et par søte barn, en familiehund og en fin bil parkert foran plenen til det store, flotte huset. Og for all del, drøm videre. Men det er kanskje ikke like lurt å vise dette på første date. Vent heller til dere er på god vei!

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Kommentarer til denne saken