Hun har kanskje vært ekstra oppmerksom i det siste, og gløden er tilbake i ansiktet hennes. I tillegg hentet hun en øl til deg fra kjøleskapet sist du satt i sofaen og så en fotballkamp. Det har plutselig blitt mer kos i senga i tillegg til at hun har vært hos frisøren med en ny sveis. Garderoben er oppdatert med klær som bringer fram litt mer av det du er interessert i og det er mer smil enn noe annet.

De dårlige nyhetene er at det snart er slutt.

En undersøkelse gjort av McCandless viser at to uker før jul er det tidspunktet hvor flest forhold går dukken. Det betyr at du lever på en knivsegg fram til selveste julaften (antall brutte forhold er aller minst i julen). Derimot er de to siste ukene før jul de absolutt verste ukene for å få et forhold til å fortsette.

Her kan du slappe av

I løpet av året er det tre perioder hvor du kan puste relativt lettet ut: Rett etter sommerferien (men selvfølgelig nok ikke rett før), i julen og starten på høsten. De farligste tidene er som sagt rett før jul, men også rett for valentines og generelt: mandager.

Investere litt ekstra?

Så overlever du mandagene de to siste ukene før jul så kan du puste lettet ut i jula og stappe innpå litt ribbe, og vente med gru til sommerferien er på vei. Da kan det fort bli slutt igjen. Kanskje er dette også tiden å investere litt ekstra i forholdet?

Du kan lese mer om undersøkelsen her som baserer seg på statusoppdateringer på Facebook. Som du kanskje vil se har vi ignorert «spring break,» som ikke er veldig aktuelt her i Norge. Det nærmest sammenlignbare er vel russetiden, men de fleste er vel klar over at en del forhold går dukken før, under og etter akkurat det fyllekalaset.

HTML EMBED