En regntung søndag hjemme i Nederland satt Jan-Martin og kjedet seg. Han spurte sin venn hva han kunne finne på, og han introduserte Jan-Martin for nettdating.

Normale jenter
Jan-Martin ble overtalt til å opprette en profil, og overrasket over at det var så mange vanlige jenter å treffe på en date-tjeneste.

- Innen det var gått åtte timer var jeg blitt fult betalende medlem, forteller Jan Martin.

Finn en kjæreste her!

Fra Nederland til Norge
Studiene hans førte han til praksisplass i Norge, hvor han likte seg så godt at han med tiden bestemte seg for å flytte dit.

- Jeg tilbrakte alle mine ferier i Norge og reiste og besøkte vennene mine så ofte jeg kunne. Når tilbudet om fast jobb kom brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg for å gripe denne sjansen, forteller nederlenderen med det norske navnet, som avslører at han ikke har noen aner fra Norge som han vet om.

- Det var helt tilfeldig at jeg endte opp her, og jeg kan egentlig ikke svare på hvorfor jeg så gjerne ville legge praksistiden min til Norge.

Vakkert land
Han kan dog fortelle hva det er ved Norge som han liker så godt.

- Landet er vakkert, livet er roligere enn i Nederland og menneskene her liker å tilbringe tid med familien, sier den sjarmerende 25-åringen, som også har lært seg flytende norsk.

Norske venner og fremtidig kjæreste

- I Nederland sier vi at man ikke finner en kjæreste i baren, men heller på supermarkedet. Vel, hun møtte aldri opp i mitt supermarked, innrømmer Jan-Martin.

Dermed ble han også nødt til å finne seg en ny datingtjeneste på nett, med bergenske jenter. Valget falt på Match som han fikk anbefalt av en norsk venninne, og som er Norge og Nordens største datingtjeneste.

- Jeg var først og fremst ute etter å møte jenter som kunne vise meg rundt i Bergen, og var mer ute etter å få flere venner enn kjærester på det tidspunktet, forteller nederlenderen.

Om han vil finne en kjæreste på nettet vil bare tiden vise, men Jan-Martin påpeker at det er en ypperlig tjeneste for å skaffe nye venner også.

Besøk Jan-Martin på Match

Fortell andre at du er singel - meld deg inn på Match i dag!