Gå til sidens hovedinnhold

Finner riktig partner

Først kom personlighetstesten, nå har Nordens største sjekkested lansert avansert matchingfunksjon.

(SIDE2:) Tidligere i år lanserte Match en omfattende personlighetstest utarbeidet av den kjente, amerikanske antropologen Helen Fisher. Nå lanserer de en avansert matchingfunksjon, «MatchMe» som skal gjøre det lettere for single mennesker å finne en kjæreste eller livspartner.

Les mer om personlighetstesten

Den nye matchingfunksjonen er nemlig basert på hele fire grunnlag:

1. En omfattende personlighetstest

2. Dine innstillinger

3. Den andre partens rangering av deg

4. Din rangering av den andre parten

Først må du altså gjennom en omfattende personlighetstest som avslører hva slags type du er, dine egenskaper og hva du passer til her i livet. Helen Fisher sier at motsetninger kompletterer hverandre og med det i minne skulle man kanskje tro at man passet best sammen med en som var motsatt av en selv.

Dette er dessverre ikke nok, da det også er en del andre ting som spiller inn for at to personer skal kunne matche. Derfor er den nye matchingtjenesten også basert på innstillingene den enkelte har lagt inn, samt den flotte muligheten til å rangere utvalgte matchende og potensielle partnere, forklarer markedsansvarlig i Match Norden, Hanna Bergholm.


Automatisk presentasjon

I tillegg har den avanserte funksjonen en automatisk presentasjonsteknikk. Med den nye matching-funksjonen vil du nemlig automatisk bli presentert for en som du passer sammen med og en som har rangert deg høyt. Dermed trenger du ikke bekymre deg for å sikte for høyt når du tar kontakt med en du liker.

Tre dager i uken får du også tilsendt dine matcher på mail. Da må du rangere disse, slik at Match kan gjøre jobben for deg, og sjekke om det blir match mellom dere. Side2 testet funksjonen og syntes den fungerte fint, og var fornøyde med de utvalgte partnerne. Så da gjenstår det å se om de rangere høyt eller lavt på sin side.

Med denne funksjonen tilbyr Nordens største datingtjeneste på nett, et komplett opplegg for single mennesker som ønsker å finne en partner. Både registrering av profil, personlighetstest og den nye matchingfunksjonen MatchMe er gratis, men for å komme i kontakt med andre medlemmer må du bli betalende medlem.

Klikk her for å prøve matching-funksjonen!

Tusenvis av andre single finner du her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken