Gå til sidens hovedinnhold

Vil du date en stygg person?

Dette er datingsidene for spesielt interesserte.

(SIDE2:) Internett har gjort det lettere å finne kjærligheten - spesielt hvis du har sære interesser. Hvordan fant man en som delte klovneinteressen eller fascinasjonen for roboter før man kunne prøve online dating?

Huffington Post har samlet flere spesielle datingsider. Her er noen av dem:

Klovner
Clowndating.com tilbyr medlemmer som er klovner og underholdere. De ønsker å finne partnere til klovner, wannabe-klovner og klovneelskere. Du kan også kjøpe klovneutstyr via nettsiden.

Roboter
Ved hjelp av Robotpassions.com kan du finne folk som er like interesserte i roboter som deg.

- For øyeblikket er siden kun for mennesker, men vi håper å åpne opp for roboter/androider, skriver de med glimt i øyet.

Kapteiner
O’hoi! På Seacaptaindate.com kan kapteiner møte andre som er interesserte i havet. De lover at de er den beste datingsiden for nettopp kapteiner.

Bleier
Har du en fetisj for voksne med bleier, er Diapermates.com nettsiden for deg. De påpeker at det ikke er lov å legge ut bilder av barn eller bæsjebleier. Nettsiden har 20.221 brukere.

Stygge
Det er bare å innse - de færreste ser ut som modeller. The Ugly Ball er kun for folk som har skjønt at de har et utseende som er gjennomsnittlig eller dårligere.

Uniformer
Mange kvinner liker menn i uniformer. Det utnytter Uniformdating.com. På nettsiden skriver de at de er til for «single i uniform og for dem som liker det».

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken