Gå til sidens hovedinnhold

- Datteren min er for rund

Modellmamma Eivor Øvrebø slaktet Kathrine Sørland. Nå går hun løs på sin egen datter. - Altfor kort og rund, skrev Øvrebø på nett-treff. Les svarene.

(SIDE2): Eivor Øvrebø har jobbet i motebransjen i 40 år og er vant til at det stormer rundt henne. Etter at hun kritiserte programleder Kathrine Sørland i TV3s Top Model har hun fått mange reaksjoner.

- Unnskyld meg, men hun er jo ikke mye fotogen, stakkars, sa Øvrebø til side2.no.

Hun ble fikk også mange tilbakemeldinger da hun avfeide TV 3-modellene som for gamle og kalte modelljakten ren tv-underholdning.

Useriøse aktører
Veteranen er bekymret over den utviklingen som har vært i bransjen de siste årene. Hun mener det er mange useriøse aktører på markedet som utnytter unge håpefulle jenter.

- Det er et evig tilbakevendende problem at jentene er så keene på å bli modeller at de gjør nesten hva som helst. Da er det nesten umulig å snakke til dem, sier Øvrebø.

Modellmammaen ble svært opprørt etter å ha sett TV 2-dokumentaren «Prosjekt supermodell».

Jentedrømmen ble virkelighet for arbeidsløse Cecilie fra Jessheim da modellbyrået MICC oppdaget henne på Gardermoen. Modellbyrået satset alt, og satte sammen et team på åtte personer som skulle gjøre Cecilie til supermodell på tre måneder.

Bli med på debatten her

- Slå henne ned
- Sånt går ikke an, raser Øvrebø og presiserer at det ikke går an å leke slik med unge jenter. Jeg har aldri sett noen av de folkene i dokumentarene før utenom hun som driver byrået. Det er jo bare et useriøst nettbyrå. Jeg får rett og slett lyst til å slå henne rett ned. Man kan ikke behandle folk på den måten.

Øvrebø forteller videre at etter dokumentaren fikk hun mange bekymrede telefoner fra foreldre som ville nekte døtrene sine å jobbe mer som modell.

Eivor Øvrebø svarte side2-leserne torsdag. Les spørsmål og svar under.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken