Gå til sidens hovedinnhold

Innlagt på rehab

Etter bruddet med Cox og to måneders vill festing, har David Arquette lagt seg inn på rehab.

(SIDE2): Ektemannen til Courteney Cox (46), David Arquette (39), har hatt noen røffe måneder siden bruddet med Courtney, sexavsløringer og påfølgende separasjon ble kjent.

LES: Courteney Cox separeres

- Knust hjerte
Nå har 39-åringen selv valgt å legge seg inn til rehabilitering, for å få bukt med både sitt overdrevne alkoholinntak og få hjelp til å fikse sitt knuste hjerte.

- Han er der på grunn av drikkingen og depresjon, ikke harde narkotiske stoffer. Denne rehabiliteringen var ikke til å unngå, sier en kilde til people.com.

- Han må forholde seg til sitt knuste hjerte, han klarer ikke å håndtere alle forandringene i livet sitt. Alle hans indre demoner har kommet ut.

Hvor han har lagt seg inn, er ennå ikke kjent.

- Blir vill
Arquette har innrømmet å ha festet vilt og drukket tett siden bruddet med Cox ble kjent, og er flere ganger blitt avbildet full og i småbissarre kostymer.

- Alle er bekymret foir meg. Når jeg drikker, blir jeg helt vill, sa han nylig i et intervju med radiovert Howard Stern. Arquette fortalte også at psykologen hans hadde fortalt at han var på vei mot et psykisk sammenbrudd.

Cox sier hun støtter sin separerte ektemann i hans avgjørelse om å legge seg inn.

- Jeg beundrer David og hans valg om å forandre og bedre livet sitt. Jeg elsker og støtter han, sier hun.

Utroskap
Cox og Arquette fortalte i slutten av oktober at de skulle skilles, etter å ha gått i terapi en stund. Arquette fortalte i etterkant blant annet i detalj om hva som hvordan det hadde vært å ha sex med en annen enn Courtney i separasjonstiden i et annet intervju med Stern, noe han fikk sterk kritikk for.

David og Courteney har datteren Coco (6) sammen, og begge har sagt de vil fortsette å samarbeide for hennes skyld.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken