Gå til sidens hovedinnhold

Pappas lille gulljente

Se de skjønne bildene av familien Beckham.

(SIDE2): Da fotballstjerne David Beckham og Spice Girl Victoria Beckham gikk til alters i 1999, var det ikke måte på dystre spådommer.

Det var vel knapt noen som levnet popstjernen og fotballikonet særlige sjanser til å nå sølvbryllup.

Men 16 år senere er ekteskapet like "rock solid", og familien virker som en av kjendisverdens mest sammensveisede og lykkelige, og blir stadig vekk sett på eventer sammen.

Sammensveiset gjeng

David og Victoria er nemlig ikke dem som fikser barnevakt når mor og far skal ut og svinge seg. Nei, de tar med hele gjengen og gjør det til en familie-happening.

Dette gjør at alle Beckham-ungeen er vant til å gå røde løpere, sitte på første rad og omgås verdens største superstjerner.

I går var hele gjengen på plass på første rad da motehuset Burberry hadde sitt "London in Los Angeles"-event. "Hele gjengen" betyr da Victoria og David selv, og alle ungene: Brooklyn (16), Romeo (12), Cruz (10) og lille Harper (3).

Det er ingen tvil om at lille Harper er pappa David øyensten, og redaksjonen her har "aaaawet" over disse bildene i hele dag. Ikke bare er han verdens kanskje mest sexy mann - han er verdens fineste pappa også. Heldige Victoria!

Sønnen til David og Victoria, Romeo, har allerede en veletablert fot innenfor motebransjen, som modell for Burberry i flere kampanjer.

Kommentarer til denne saken